Elvis Presley bukott a szűz lányokra - Kiderültek a Király hálószobatitkai

2014.11.19. 12:58

Kedvelte a szerepjátékokat és imádta a szüzeket: az Oxfordi Egyetem által kiadott könyv ezúttal a Király hálószobatitkait boncolgatja.

Azt már tudjuk, hogy Elvis Presley falta az életet. Szerette a finom ételeket, nem vetette meg a drogokat, szeretteit elhalmozta drága ajándékokkal, és – nem túl meglepő módon – imádta a nőket. Nem is akárhogy!

Forrás: Northfoto

Az Észak-Karolinai Egyetem professzora, Joel Williamson által kiadott életrajzi kötet az egész világon hatalmasat szólt, hiszen itt derültek ki először azok a hálószobatitkok, amelyeket valószínűleg a Király sosem szeretett volna nyilvánosság elé tárni. Az Elvis Presley: A Southern Life kötete szerint például ellenállhatatlan vágyat érzett a szűz lányok iránt, nem eggyel folytatott viszonyt a Priscillával való házassága alatt.

22 évesen három 14 éves lányt vett rá arra, hogy előtte párnacsatázzanak, csókolózzanak és simogassák egymást. Priscilla is mindössze ennyi idős volt, amikor bemutatták Elvisnek: a férfi már ekkor bevonta szexuális játékaiba a tinédzser korú lányt. Állítólag az ápolónő és beteg szerepjáték került elő a legtöbbször, de előfordult, hogy egy harmadik lányt is behívott a hálószobájukba, akinek Priscillával együtt kellett kényeztetnie egymást, míg Elvis videóra vette őket, avagy olykor ő maga is becsatlakozott.

Forrás: Northfoto

Bár a sztár soha nem akarta feleségül venni, menedzsere unszolására végül beadta a derekát és 1967-ben összeházasodtak. Házasságuk közös gyermekük, Lisa Marie Presley születése után romlott meg: az énekes visszautasította, hogy ágyba bújjon az immár anyává lett Priscillával. Hatalmas szexuális étvágya ellenére szeretői szerint nem volt egy lepedőakrobata. „Nem volt egy tigris az ágyban" – mondta róla egyik partnere, Joyce Bova, aki Washingtonban adta oda a sztárnak szüzességét.

 

Priscilla PresleyElvis Presleyhálószobatitokszexszüzességszerepjátékágyszűz