Dobó Kata volt párjának már új kapcsolata van

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
Dobó Kata interjú pénz szerelem féltékenység szakítás kapcsolat Gulyás Levente
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hat év után különvált Dobó Kata és kedvese, Gulyás Levente. A pár a Story magazinban beszélt először arról, mi vezetett a váláshoz.

Múlt héten robbant a hír az Éva magazinban: Dobó Kata és párja, Gulyás Levente 6 év és egy gyönyörű kislány után úgy döntöttek, külön folytatják.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu
Dobó Kata: "Minden problémám eltörpül, amikor betegek szenvedését látom"http://www.life.hu/drlife/20141030-a-magyar-hospice-alapitvany-legujabb-kampanyfilmjeben-sztarok-szerepelnek-dobo-kata-brody-janos.htmlKeserédes hangulatú sajtótájékoztatón jártunk, ahol közszereplők fogtak össze az élet méltó befejezéséért. Dobó Kata és Bródy János is a Minden perc értékes elnevezésű kampány élére állt.Dr. LifeFotó: Hámori Zsófia/Life.huDobó Kata: "Nem voltam kellően bátor"http://www.life.hu/sztarszerzok/szily-nora/20140827-szily-nora-interju-dobo-kata-szinesznovel.htmlŐ lesz négy pilótából az egyik egy hamarosan induló, fapados légitársaságról szóló, humorral teli dokureality tévésorozatban. Idén két új színházi darabra is készül, és mindezek mellett újabb ruha- és cipőkollekción is dolgozik. Néhány évente lehuppanunk, és átbeszéljük az élet dolgait, lent és fent...Szily NóraFotó: Hámori Zsófia/Life.huSzinte családtag a Vajna házaspárnál Dobó Katahttp://www.life.hu/csalad/20140807-andy-vajna-producer-hetvenedik-szuletesnapi-partijan-dobo-kata-onfeledten-mulatozott.htmlAndy Vajna 70. születésnapi partiján önfeledten bulizott, sőt még dalra is fakadt Dobó Kata.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.