Sokkoló vallomás: Michael Phelps barátnője fiúnak született

ittas vezetés interszexualitás szex korrekciós műtét lány fiú vallomás Michael Phelps nemi szerv
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Taylor Lianne Chandler kétszer feküdt le a többszörös olimpiai bajnok úszóval, ám azóta is számon tartja, mi van a sportolóval. Az önjelölt barátnő közösségi oldalán árulta el: annak idején fiúnak született.

Döbbenetes igazság derült ki Michael Phelps önjelölt barátnőjéről. Taylor Lianne Chandler, akinek állítása szerint szexuális kapcsolata volt az olimpiai bajnokkal, Facebook oldalán vallotta be: annak idején David Roy Fitch néven született.

Forrás: AFP/Harry How

A most 41 éves Chandler interszexuálisnak vallja magát. Bár fiúként született, tinédzserkorában tesztoszteron-blokkoláson esett át, ekkor változtatta meg a nevét. Később a húszas éveiben korrekciós műtétet hajtottak rajta végre.

Taylor Lianne Chandler Forrás: Facebook/Taylor Lianne Chandler
Uszoda helyett dzsungel - Michael Phelps lesz az új vademberhttp://www.life.hu/kult/20120815-michael-phelps-olimpiai-bajnok-uszo-tarzan-szerepet-jatszhatja-egy-filmben.htmlValószínűleg senki nem gondolta komolyan, hogy az olimpikon a visszavonulásával együtt eltűnik a süllyesztőben, és soha nem hallunk róla többet. Az úszófenomén több új szerepben is feltűnik.KultNaponta 12 000 kalóriát eszik Michael Phelps, hogy formában tartsa magáthttp://www.life.hu/ez-zsir/20120725-naponta-12-000-kaloriat-eszik-michael-phelps-olimpiai-bajnok-hogy.htmlA lenyűgöző teljesítményt nyújtó amerikai úszóbajnok, Michael Phelps elárulta a sajtónak a 12 000 kalóriát tartalmazó étrendjének titkát. Az olimpikon naponta három tojásos szendvicset, csokoládés palacsintát, öt tojásból készült omlettet és péksüteményt eszik - és ez még csak a reggeli!Ez Zsír!Ittas vezetés miatt tartóztatták le Michael Phelpsethttp://www.life.hu/news/20141001-michael-phelps-olimpiai-bajnok-uszot-ittas-vezetes-miatt-tartoztattak-le.htmlA 18-szoros olimpiai bajnok úszó egy közleményben kért bocsánatot a kihágásért.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.