Tóth Gabi összegabalyodott mentoráltjával

Forrás: Instagram/Tóth Gabi -
Tóth Gabi X-Faktor szerelmes mentor Spoon ölelés RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az X-Faktor mentora nem bízza a véletlenre a mentoranya szerepet, és ha éppen arra van szükség, ölbe kapja és megdajkálja mentoráltjait.

Az egymásba bújós fotó láttán kevesen hinnék el, hogy nem egy szerelmespárt látnak, hanem mestert és tanítványát. Gabi az egyik próba után ölbe kapta a Spoon együttes jóképű tagját és megdajkálta.

Forrás: Instagram/Tóth Gabi

„Néha kell a tentebaba is" – írta a kép mellé Gabi. Mi pedig természetesen megértjük, hogy a magányos mentornak jól esik magához ölelnie egy jóképű pasit...

Kefír összeköltözött a szerelmével, Mariannalhttp://www.life.hu/bulvar/20141120-kefir-osszekoltozott-a-szerelmevel-mariannal.htmlAz énekes szívét az év elején egy szőke leányzó rabolta el, Mariann, aki három éve a Királynő című produkcióban indult a legszebbnek járó koronáért. A pár nemrég összeköltözött, és a lány esküvőről álmodozik.TV + Bulvár--Győrfi Pált beszippantotta a szépségiparhttp://www.life.hu/bulvar/20141120-gyorfi-palt-az-orszagos-mentoszolgalat-szovivojet-beszippantotta-a-szepsegipar-egy-borapolo.htmlGyőrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője nem az az unalmas, öltönyös-nyakkendős hivatali alkalmazott típus. Az egészség, az életmentés szakmai témájában szinte minden nap szerepel, de láthattuk már tévéműsorban főzni, sőt táncolni is.TV + BulvárOrigoSzétphotoshopolták Liptai Claudia címlapfotóját?http://www.life.hu/bulvar/20141120-liptai-claudia-a-decemberi-instyle-magazin-cimlapjan-szerepel-nehany-kommentelo-szerint.htmlA decemberi inStyle magazin borítójáról Liptai Claudia néz vissza ránk. A dögös műsorvezető közösségi oldalán is elbüszkélkedett vonzó címlapfotójával, amin azonban a kommentelők szerint a szokásosnál is vékonyabbnak tűnik Clau. Csak nem egy kis Photoshop?TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.