Vége? Csúnyán összebalhézott Brad Pitt és Angelina Jolie

Forrás: Facebook/InTouch Weekly -
Brad Pitt házasság Ausztrália dráma Angelina Jolie veszekedés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még csak három hónapja, hogy Brangelináék párosa tíz év együttlét után kimondta a boldogító igent, most azonban úgy tűnik, boldogtalanabbak, mint valaha.

Angie, aki rezgő csontjait elnézve láthatóan nincsen túl jól, Ausztráliában mutatta be először legújabb rendezését, az Unbrokent. Nem sokkal a premier után azonban egy fotós lencsevégre kapta a párost, ahogy a szállodaszobájuk erkélyén veszekednek.

Forrás: Facebook/InTouch Weekly

Az InTouch Weekly magazin címlapfotóinak tanúsága szerint Pitt igen ingerülten magyaráz valamit, Angelina pedig először szembeszáll vele, fel-alá mászkál, végül feladja és szomorúan néz maga elé. Az esetről és a meglévő képekből a Woman's Day magazin készített egy videóösszeállítást.

Reméljük, hogy a fotók ellenére nincsen komolyabb baj köztük, és hamarosan sikerül rendezniük soraikat.

Felhagy a színészettel Angelina Jolie:

„Soha nem éreztem magam kényelmesen színészként. Soha nem szerettem a kamera előtt lenni. Eddig nem gondoltam, hogy tudnék rendezni, de remélem, tudok dolgozni ebben a szakmában, mert sokkal boldogabb vagyok" – mondta Angie. Cikkünket a visszavonulásról itt olvashatod.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.