Soha többé nem akarja elengedni Istenes Bence Csobot Adélt

Forrás: http://instagram.com/adelcsobot -
fotó Csobot Adél Istenes Bence szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tényleg dúl a l'amour Csobot Adél és Istenes Bence között. Az X-Faktor műsorvezetője szemmel láthatóan odavan a lányért.

Számtalanszor szakítottak már, de most újra együtt van Istenes Bence és Csobot Adél. Bár azt megfogadták, hogy ezúttal kevesebbet beszélnek a kapcsolatukról a sajtónak és a magánéletüket megtartják maguknak, úgy tűnik, fotó formájában szívesen kürtölik világgá boldogságukat. Ugye, milyen cukik?

Forrás: http://instagram.com/adelcsobot

Titokzatos gyűrűjét rejtegeti Cameron Diazhttp://www.life.hu/intim/20141126-cameron-diaz-a-benji-maddentol-kapott-gyurujet-rejtegeti.htmlMég mindig rejtély: vajon gyűrűs menyasszony-e Cameron Diaz. Az biztos, hogy nem nagyon mutogatja az ékszert, amit vélhetőan Benji Maddentől kapott. Vajon miért? IntimOrigoA szerelem Budapest utcáin hever: Mhttp://www.life.hu/intim/20141118-szerelmes-uzenetet-talaltunk-budapest-aszfaltjan-a-hetedik-keruletben.htmlÚjabb szerelmes üzenetre bukkantunk, ezúttal a hetedik kerületben. Csupán egy szívecske és egy betű, de valakinek ez biztosan a világot jelenti...IntimOrigoVége Liptai Claudia és Horváth Ákos kapcsolatának? http://www.life.hu/intim/20141106-vege-liptai-claudia-es-horvath-akos-kapcsolatanak-a-tavolsag-tette-tonkre-a-szerelmet.htmlLiptai Claudia alig három hónapja jelentette be a Facebookján, hogy újra szerelmes, választottja pedig a szombathelyi színház színésze, Horváth Ákos. Most azonban már arról pletykálnak, vége a románcnak, a férfi azonban ennél óvatosabban fogalmazott. IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.