A csalfa szerelmeseknek annyi! Megmutatjuk a férfit, aki kiszagolja a hűtlenkedőket

Forrás: Northfoto -
Médium szerelmes szaglás hűtlenség spirituális energia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Előtte nincs titok: Ryan Gooding kisgyermekkorában fedezte fel különleges képességét, ma pedig médiumként üldözi a csalfa szerelmeseket.

Nem mindennapi foglalkozásra adta a fejét Ryan Gooding. A magát modern médiumként definiáló brit fiatalember honlapján azt írja, 4 éves korában jött rá nem mindennapi képességére és ha hinni lehet az ott leírtaknak, nagyon népszerű a civilek és a celebek körében is.

Forrás: Northfoto

A most 24 éves Ryan ugyanis arra (is) használja természetfeletti erejét, hogy kiszagolja a hűtlenkedőket. A srác, aki maga elmondása szerint 99 %-ban mindig az igazat jelezte előre, állítólag simán kideríti kliensei múltját, jelenét és jövőjét anélkül, hogy az bármit mondana – a spirituális világ ugyanis elegendő információval látja el mindehhez.

A hűtlenség igenis kiszagolható

Méltánytalanul alulértékelt érzékszervünk az orr, miközben az élet meghatározó területein, köztük a párválasztásban is fontos szerepet játszik - a témáról ITT írt bővebben a Life.hu.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.