verekedés társkeresés szerelem internet rapper Curtis
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Állítólag nem csak a szexre utazik a rapper, hanem valódi szerelemre ácsingózik, mégis olyan társkeresőn találtak rá, ahol az emberek (elsősorban) szexpartnert keresnek.

Ahogy a Life.hu is megírta , Curtis véresre verte exmenyasszonya arcát és bár a barátnő megbocsájtott neki, a kapcsolatuk zátonyra futott. Ezért most a rapper társkeresőn próbálkozik – írja a Bors.

Forrás: Facebook/Mokka

„Sajnos kapcsolatfüggő vagyok, nagyon rosszul érzem magam egyedül. Betti óta nem találtam olyan lányt, aki igazán a társam lehetne, pedig nagyon vágyom arra, hogy valakivel megoszthassam az életem és az otthonom" – mesélte Curtis, aki nem tart attól, hogy csak népszerűsége miatt randiznának vele a lányok.

„Nem félek, hogy valaki csak azért ismerkedik meg velem, mert híres ember vagyok. Ha mégis így lesz, azt gyorsan ki tudom már szűrni. Akkor pedig mehet az illető" – árulta el a zenész, aki hozzátette, hogy ugyan még csak egy hete regisztrált az oldalra, vasárnap már találkozik is egy telefonon felcsípett, csinos lánnyal.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.