Orális szex másképp! Mutasd az ajkad, eláruljuk, milyen vagy az ágyban

Forrás: Thinkstock -
orális szex szeretkezés szex száj szerelem ajak orgazmus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A pasiknak állítólag a hüvelykujja és az orra árulkodik a méreteikről. A csajoknak az ajka mesélhet a szexualitásról. Orális szex, kicsit másképp...

Egy skót tudósok által készített tanulmány szerint a nők ajkának formája elárulja, hogy mennyire aktívak az ágyban, és hogy mennyire könnyen érik el az orgazmust. 258, átlagosan 27 éves nőt vontak be a kutatásba, hogy kiderítsék, van-e kapcsolat az ajkak formája és az orgazmus hevessége között. Szóval, figyelj, a szád árulkodóbb, mint hinnéd! Olyan dolgokat is elmondhat az ajkakban avatottaknak, amit nem biztos, hogy elmondanál.

Forrás: Thinkstock

Telt ajkak

Ha az ajkaid húsosak, mint Angelina Jolie-nak, ha érzéki szád van, akkor a szexuális életed is meglehetősen forró és szenvedélyes. Szereted és élvezed az együttléteket, számodra nem zárja ki a szexuális kalandokat a szerelem és az érzelmek hiánya. Hajszolod a flörtöt, szereted az erotikus játékokat, szívesen újítasz, és szívesen mondasz igent a kicsit bizarrnak tűnő játékokra is. A kínai hagyomány szerint ha teltek az ajkaid, akkor a hüvelyed könnyen tágul, nem küzdesz a hüvelyszárazság kellemetlenségeivel.

Vékony ajkak

Ha nagyon-nagyon vékony az ajkad, szinte mint a kés pengéje, akkor úgy tűnhet, mintha mindig összeszorítanád a szádat. Távolságtartó és hűvös vagy, nehezen engedsz közel magadhoz valakit. Természetesen ez a pasikra is igaz... Te biztosan nem vagy meghódítható az első randin, a te bizalmadat ki kell érdemelni. És akárhány találka áll is mögöttetek, az első együttlét alkalmával is csak nehezen oldódsz fel, de ha ez megtörtént, a kedvesed rá fog jönni, hogy egy kitörni készülő vulkán vagy, nem pedig jéghegy.

Ha a felső ajkad vékonyabb

Nagyon ritka, hogy valakinek teljesen egyforma a felső és az alsó ajka, a többségnek pedig éppen a felső ajka a keskenyebb. Nem hajszolod a kalandokat, nem vagy a szex megszállottja, azt is mondhatnánk, hogy átlagos mértékben vagy a szeretkezés szerelmese. Inkább stabil kapcsolatokat építesz, a múló szenvedély, a futó viszonyok csak ritkán csábítanak. Ösztöneiden jól tudsz uralkodni, a gátlásaidat azonban a megfelelő pasi mellett egyszer és mindenkorra sutba dobod.

Forrás: Thinkstock

Ha az alsó ajkad keskenyebb

Ha a felső ajkad teltebb, esetleg kicsit előrébb ugró, mint az alsó, valódi szexbomba vagy. Bármikor robbanhatsz, és akkor az első utadba álló udvarlón vezeted le túlfűtött erotikus energiáidat. Csak ideig-óráig vonz a stabil párkapcsolat lehetősége, ha viszont megunod az állandóságot, új partner után nézel. A változatosság gyönyörködtet - a gyönyör terén is -, szívesen hancúrozol extrém helyszíneken, szívesen kipróbálsz játékszereket vagy szerepjátékokat, a párodat gyakran tüzes sztriptízzel varázsolod el.

Széles száj

A kínai hagyomány az ajkak szélességére is kitér. Méghozzá a vagina hosszával hozták összefüggésbe a keleti bölcsek már évezredekkel ezelőtt. Ha széles a szád, ezúttal nem számít az ajkak teltsége. A széles száj hosszú hüvelyre utal. Mivel a szád formája olyan, mintha mindig mosolyra húzódna, nagyon népszerű vagy az ellenkező nem tagjai között, nyugodtan válogathatsz a hódolók között. Te ki is használod a bőség zavarát, hiszen nagyon válogatós vagy a szex és a szeretők terén.

Keskeny száj

Ha keskeny a szád, mint Reese Witherspoonnak, akkor inkább merengőnek és komolynak tűnsz. Komolyan is veszed az erotikát. Nem állsz szóba minden pasival, aki csak egy kis érdeklődést is tanúsít irántad. Számodra a szex nem létezhet szerelem vagy legalábbis érzelmek nélkül. Romantikus és érzékeny alkat vagy, még álmodban sem mész bele egyéjszakás kalandokba. Állandóságra vágysz, ha megtalálod az igazit, akár életed végéig is kitartasz mellette.

Forrás: Thinkstock

Ha a szád felfelé ível

Mintha mindig mosolyognál, még akkor is, ha amúgy nincs éppen rózsás hangulatod. Szerencsés vagy, hiszen az ajkad formája optimista csajnak mutat, ezért a pasiknak az az érzése, hogy te biztosan nem vagy hisztis nebáncsvirág. Ezért keresik a társaságodat, te pedig élvezed a figyelmet. Nem használsz ki minden adódó alkalmat, megfontoltan válogatsz, sikereid ellenére sem szállsz el magadtól. Nem tartasz háremet, hanem csak azt engeded be az életedbe és az ágyadba, aki megdobogtatja a szívedet.

Ha a szád lefelé görbül

Ha az ajkad lefelé görbül, olyan, mintha bánatos lennél. A pasik sokasága pedig él-hal azért, hogy megvigasztaljon és megvédjen. Te pedig szívesen mazsolázol is a hős lovagok között. És ha megtalálod az igazit, hagyod, hogy jól megóvjon a széltől is. Igazi nő vagy, szenvedélyes és stílusos. Szeretsz hódítani, szívesen flörtölsz, de komoly kapcsolatig csak kevesekkel jutsz el. A szeretkezés számodra kevésbé fontos, mint maga az együttlét, romantikára vágysz inkább, nem forró szenvedélyre.

Minél több fiú barátod van, annál jobbakat szexelsz http://www.life.hu/intim/20141202-minel-tobb-fiu-baratja-van-egy-lanynak-annal-jobbakat-es-tobbet-szexel.html Azok a nők, akik sok hímnemű baráttal és kollégával vannak körbevéve, gyakrabban bújnak ágyba partnerükkel – állítja a Journal of Comparative Psychology lapban közölt kutatás eredménye. Intim -- Miért is nem jön már az a baba? Lehet, nem is akarjátok... http://www.life.hu/intim/20141128-amikor-nem-jon-ossze-a-gyerek-deaki-timea-parterapeuta-szerint-az-okok.html Amikor két ember úgy dönt, hogy összeköti az életét, előbb vagy utóbb előtérbe kerül a gyerekkérdés is. A mai trend szerint nem gond, ha egy pár a lehető legtovább tolja ki a gyermekvállalást, sokan tartják úgy, hogy ők sokkal fiatalosabb ötvenesek lesznek majd, mint a szüleik. Végül mindegy is, hogy ki mikor tartja megfelelő időnek a családi gyarapodást, egy nem mindegy: hogy a jövendőbeli szülők azonos véleményen vannak-e a kérdést illetően. Intim Thinkstock Holland tudósok: zokniban tényleg jobb a szex http://www.life.hu/intim/20141201-zokniban-jobb-a-szex-mert-konnyebben-jutnak-az-orgazmusig-a-nok.html A brit tudósok helyett most a holland kutatók vizsgálódtak egy nagyon izgalmas témakörben: zokniban könnyebb elérni a csúcsra, mint anélkül? Intim

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.