Szakított Seprényi László – a Barátok közt sztárja magát okolja a történtekért

szerelem Barátok közt Seprényi László szakítás RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Véget ért a szerelem, szakított a Barátok közt Krisztiánja. A színész bevallotta, párkapcsolata ráment pörgős életritmusára.

Ahogy a Life.hu is megírta, Seprényi Laci év elején még boldogan nyilatkozott reményteljes kapcsolatáról. Most azonban belátta, jobb, ha szakít barátnőjével, mert annyira ritkán tudtak egymásra időt szánni, hogy ez megviselte a kapcsolatukat – írja a Best.

Forrás: RTLKLUB

„Bevallom, jobbára én vagyok az oka annak, hogy Alexával véget ért a kapcsolatunk. Ő is színészettel foglalkozik, úgyhogy megért engem, de annyira túlvállaltam magam az elmúlt időszakban, hogy ennek a szerelmünk látta kárát. Alexa persze sokáig megértő volt, de amikor már nem láttuk, mikor lesz időnk egymásra, megsokszorozódtak a problémák. Feszültté váltunk, sűrűsödtek a viták és elhidegültünk egymástól" – mesélte Laci, aki belátta, tanulnia kell még a magánélet és a munka közötti egyensúlyt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.