Világos? Sötét? Pici? Nagy? Amilyen a mellbimbód, olyan vagy az ágyban

mell forma mellbimbó szex szexualitás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahány mell, annyiféle, ezt már tudtuk eddig is, de egy amerikai portál szerint legalább hétféle mellbimbótípus létezik, amelyek a tulajdonosukról árulkodnak. Egészen pontosan arról is, milyenek az ágyban.

Világos mellbimbód van

Tiszta gondolkodás, tiszta érzelmek jellemeznek, nem szokásod, hogy félrevezesd a másikat. Érzelmeidet nehezen mutatod ki, bár ha valaki belopja magát a szívedbe, te is megnyílsz. Inkább te választasz magadnak partnert. Arra vágysz, hogy a férfi türelmes legyen veled, kedves, odaadó és úgy szeressen, ahogy az a nagykönyvben meg van írva.

Forrás: Thinkstock

Sötét színű mellbimbód van

Vadul érzéki, szenvedélyes és kalandvágyó típus vagy. Bárhol és bármikor szereted a szexet, pontosan tudod, mire vágysz: heves és gyakori szeretkezésekre. Szeretsz irányítani, de ugyanakkor szükséges érezned azt is, hogy szeretnek. Partnerként, társként tüzes vagy, mégis lojális és érzelmes.

Milyen mellekre buknak a pasik?

"A férfiak kamaszkorukban inkább a dúsabb keblek iránt rajonganak. Később aztán megváltozik az ízlésük e téren, mert ráébrednek arra, hogy az ilyen típusú melleknek az életkor előrehaladtával megváltozik a formája, az állaga, amit olyan tényezők is befolyásolhatnak, mint a terhességek száma, a dohányzás és a jelentős testsúlyváltozás. A kis kebellel rendelkező nők sok esetben hosszabb távon kívánatosabbak maradnak, mivel náluk kevesebb látványos változás történik idővel" - nyilatkozta korábbi cikkünk kapcsán Győri Szilvia, a Life.hu szakértője. Felháborító mítoszok a cickókról című írásunkat ide kattintva olvashatod.

Felfelé álló mellbimbód van

Tele vagy erővel, energiával és lendülettel, ezt átviszed párkapcsolatodba és szexuális életedbe egyaránt. Többnyire te vagy az agresszor, s nem igazán hoz zavarba a viselkedésed, mert minden szabályt semmibe veszel, hacsak nem te állítottad fel őket. Olyan szerető vagy, aki tudja, hogyan használja ki az időt.

Lefelé áll a mellbimbód

Állítólag hiányzik belőled az erő és a kellő fantázia. Hajlamos vagy arra, hogy a szex idővel teljesen lényegtelen dologgá váljon számodra. Épp ezért tegyél meg mindent, ami ennek ellentétes eredményeihez szükséges! Hisz csodálatos szerető lennél, mert mély érzékiség rejlik benned.

Forrás: Thinkstock

Eltérő irányokba álló mellbimbód van

Hangulatod kiszámíthatatlan, érzelmi függőséged óriási, valójában egy borzasztóan türelmes partnerre van szükséged. A kulcsszó nálad szex terén: dráma. Te biztosítod a szexhez szükséges színpadi környezetet. Tele vagy nőiességgel és nem áll tőled távol az exhibicionizmus. Úgy érzed, a tested azért teremtették, hogy megmutathasd, és hogy megcsodálhassák.

Vágyölő mellek férfiszemmel

Néha-néha azért előfordulhat, hogy olyan mell kerül az egyszeri férfi szeme elé, ami bizony lohasztóan hat rá. Pasikat kérdeztünk arról, milyen cicivel jártak már így? A válaszokat ide kattintva olvashatod.

Bimbóudvarod picike

Minden újdonságra fogékony vagy, tele kíváncsisággal, állandóan kutatsz és kísérletezel. Tisztában vagy vele, hogy az erotika sokkal több a puszta szerelmeskedésnél. Míg a nyilvánosság számára te vagy a tökéletes úri hölgy, a hálószobában hajlamos vagy elvetni a sulykot. Nagyon fontos a számodra, hogy irányíthasd a szexuális együttlétet, és mindent megteszel azért, hogy a partnered kihasználja, sőt növelhesse potenciáját.

Nagy bimbóudvarod van

Hevességed miatt neked nem kell túl sok előjáték - a nulláról egy szempillantás alatt eljutsz a csúcsra. Nem érdekelnek különösebben az egzotikus variációk, inkább az erőre gerjedsz. Szereted, ha te irányíthatsz, te diktálod a ritmust, és pontosan tudod, hogy ez így jó neked.

Ne ámítsuk magunkat! Ilyen egy normális mell

Hála a médiának, akár minden napra jut egy pár tökéletesen kerek cici, ami szinte azonnal kétségbeesésbe taszítja azokat, akik bármiben is eltérnek a normától. Pedig ahány nő, annyiféle mell létezik, amivel egészen addig nem leszünk tisztában, míg csupán a sajátunkat és a médiába beválogatott, esetleg Photoshoppal formált tökéletes melleket látjuk. Pedig sokaknak alma helyett körte formájú a melle, esetleg megereszkedett, nagy bimbóudvarú, aszimmetrikus, vagy teljesen lapos. És mindez normális! A cikkünket ezzel kapcsolatban ide kattintva olvashatod.

Meztelen mellbimbókkal ünnepelte születésnapját Madonnahttp://www.life.hu/bulvar/20140817-madonna-szuletesnapjan-meztelen-mellbimbos-fotot-posztolt-az-instagramra.htmlAugusztus 16-án ünnepelte 56. születésnapját. A pop provokatív királynője a tőle megszokott stílusban köszönte meg rajongóinak a jókívánságokat.TV + Bulvár--Tinédzserkori melleit kéri a Jézuskától a szexi Jaime Kinghttp://www.life.hu/trend/20141211-jaime-king-modell-szineszno-tinedzserkori-melleit-keri-a-mikulastol-karacsonyra.htmlA modell-színésznő képmegosztó oldalán írt egy szívhez szóló levelet a Jézuskának, amelyhez egy fiatalkori képet is mellékelt kebleiről.Trend--Szomorú vagy? Lehet, hogy a melled miatt vanhttp://www.life.hu/news/20141209-a-mell-merete-es-alakja-kihat-a-nok-hangulatara-derult-ki-egy-friss-kutatasbol.htmlFrusztrációval és önbizalomhiánnyal is szembekerülhetsz, ha túl sokat aggodalmaskodsz a mellméreted miatt. Egy friss kutatásból kiderült, hogyan hatnak a hangulatunkra a cicik.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.