Az érintetlen és szőrös puncijú lányokra bukik Varga Viktor

TV2 lány intim Varga Viktor szőr szűz Édes Élet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Varga Viktor szakítása óta nem fér a bőrébe. Legutóbb arról vallott, hogy milyen számára az ideális intim testrész és miért éppen a szűz lányok jönnek be neki.

Ahogy a Life.hu is megírta, véget ért Varga Viktor és Cinthya Dictator viharos szerelme. Viktor szinte azonnal belevetette magát a hódításba. Most pedig az Epizód magazinban azt is elkotyogta, milyen számára az ideális nő – írja a Bors.

forrás: Life.hu

„Szeretem a természetes bibliai emberábrázolást. Félreértés ne essék, nem egy bokorra vágyom odalenn, de a csupaszra borotvált szemérem unalmas. A szőrnek ráadásul funkciója van, nem kell leborotválni. Erre a higiénia miatt is szükség van" – magyarázta az énekes, akinek egyéb elvárásai is vannak.

„Nem szeretem azokat a nőket, akik túl sok férfival voltak együtt, de nem a féltékenység miatt, inkább higiéniai szempontból. A szűz lányok ráadásul még tiszták, szeretem az angyal típusokat" – mesélte Viktor.

Mit tehetsz, ha többet keresel a pasidnál? Így mentsd meg a lelkéthttp://www.life.hu/intim/20141203-deaki-timea-segit-hogyan-kezeld-ha-tobbet-keresel-mint-a-szerelmed-es-ez-problema.htmlMegszokott az a felállás, hogy a férfi magasabb munkakörben, magasabb fizetésért dolgozik, mint nőtársa. Még a közel azonos szinten állás sem okoz problémát, de mi a helyzet akkor, ha megfordulnak az arányok? El lehet képzelni harmonikus kapcsolatban mondjuk egy villanyszerelő férfit és egy büntető bírónőt? Pedig igenis működhet a dolog. Utánajártunk, hogyan.IntimThinkstockVége! Szakított vőlegényével Kate Hudsonhttp://www.life.hu/intim/20141209-kate-hudson-es-matthew-bellamy-szakitottak.htmlA színésznő és vőlegénye, Matthew Bellamy négy éve alkottak egy pár, különválásuk okát egyelőre nem tudni.Intim--Taylor Swift és Karlie Kloss leszbikus csókja őrjíti most meg a világothttp://www.life.hu/intim/20141208-taylor-swift-es-karlie-kloss-lehetseges-leszbikus-csokjarol-beszel-most-az-egesz-vilag.htmlBeszélgetés helyett mintha csókot váltott volna egymással az énekesnő és a modell, akiket egy New York-i koncerten kaptak együtt lencsevégre. Taylor Swift megszólalt.Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.