Megvan a legárulkodóbb jel, hogy a pasid megcsal

Forrás: Thinkstock -
okok túlóra megjelenés szex férfi hűtlenség jel gyanú megcsalás pasi külső
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egyik legnagyobb félelme szinte valamennyi párkapcsolatban élőnek a félrelépés. Fájdalmas bevallani, hogy a szerelmed más felé kacsingat, utólag pedig persze mindig okosabb az ember lánya. Íme, a leggyanúsabb nyom, ami biztosan mutatja: a párod megcsal.

A Life.hu múlt héten ITT gyűjtötte össze azokat a gyanúra okot adó jeleket, amelyek felébreszthetik benned a zöld szemű szörnyet. A 8 ok közül a hálószobában történtek azok, amelyek miatt gyanússá válhat a férfi – derült ki a szavazásunk alapján.

Forrás: Thinkstock

A Life.hu olvasói szerint ugyanis épp a szex hiánya, vagy épp a felkorbácsolódott szenvedély árulkodhat leginkább a hűtlenségről. A megváltozott szexuális szokások után a külső is elárulhatja őt: minél nagyobb gondot fordít a megjelenésére, a Life.hu olvasói annál biztosabbnak tartják, hogy félrelép. A sok túlóra lett a harmadik leggyanúsabb jel: minél több időt tölt esti és hétvégi értekezletekkel, annál biztosabb, hogy van okod a gyanakvásra.

Melyik a legárulkodóbb jel a hűtlenségre?

Más lesz a szex - 23%
Többet törődik külsejével, mint korábban - 21%
Hirtelen túl sokat túlórázik - 14%
Képtelen hazugságokkal áll elő - 11%
Titkolózik, pedig nem szokott - 10%
Belép a képbe egy nő - 8%
Furcsa helyeken bukkan fel - 6%
Barátokkal lóg, akiket nem ismersz - 2%
Orális szex a garancia a hűségre?http://www.life.hu/intim/20130708-lifenight-oralis-szexszel-minimalizalja-a-no-hutlenseget-a-ferfi-kutatas.htmlHa hinni lehet a kutatóknak, megvan az oka annak, miért kényeztetnek minket a pasik a szájukkal.IntimMegcsalta barátnőjét Leonardo DiCaprio?http://www.life.hu/intim/20131207-leonardo-dicaprio-amerikai-szinesz-megcsalta-baratnojet-tori-garrnt-egy-ismeretlen-novel.htmlA színészt, aki jelenleg a Victoria's Secret modell Tori Garrnnal jár, egy szórakozóhelyen látták, amint szenvedélyes csókot váltott egy titokzatos fiatal lánnyal.IntimMinél több fiú barátod van, annál jobbakat szexelszhttp://www.life.hu/intim/20141202-minel-tobb-fiu-baratja-van-egy-lanynak-annal-jobbakat-es-tobbet-szexel.htmlAzok a nők, akik sok hímnemű baráttal és kollégával vannak körbevéve, gyakrabban bújnak ágyba partnerükkel – állítja a Journal of Comparative Psychology lapban közölt kutatás eredménye. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.