Válságban a házasságuk: elköltözött férjétől Mel B

Forrás: AFP/Craig Barritt -
elköltözés betegség rajongó házasság ütés zsűritag sérülés Mel B férj Spice Girls X-Factor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hírek szerint romokban hever az X-Factor zsűritagjának házassága: a rajongók azzal vádolják az énekesnő férjét, Stephen Belafontét, hogy megütötte Mel B-t.

Múlt szombaton még úgy volt, hogy Mel B nem tud eleget tenni x-factoros kötelezettségeinek: súlyos betegsége miatt kétséges volt, hogy részt tud venni a showműsor fináléjéban, mint zsűritag.

Forrás: AFP/Craig Barritt

Az egykori Spice Girls végül mégis megjelent, karcolásokkal és sérülésekkel teli teste azonban pletykák áradatát indította el a rajongók körében, akik rögtön az énekesnő férjét, Stephen Belafontét kezdték felelősségre vonni értük. A róla készült képekért kattints IDE! A hírt tovább tetőzi, hogy Mel B barátai szerint 7 év után összepakolt és elköltözött férjétől, mert már nem bírta elviselni egyre súlyosabb összeveszéseiket.

Tönkreteszi a kapcsolatokat az Édes Élet? Most Jolly és Suzy küzd a házasságáért http://www.life.hu/intim/20141213-jolly-es-suzy-a-edes-eletben-is-felbukkano-mulatos-par-hazassaga-valsagba-kerult.html Az Édes Életben is felbukkanó mulatósházaspár, Jolly és Suzy házassága válságba került. A rajongók szerint már csak a színpadon alkotnak egy párt. Intim Vége? Csúnyán összebalhézott Brad Pitt és Angelina Jolie http://www.life.hu/intim/20141126-brad-pitt-es-angelina-jolie-csunyan-osszealheztak-ausztraliaban.html Még csak három hónapja, hogy Brangelináék párosa tíz év együttlét után kimondta a boldogító igent, most azonban úgy tűnik, boldogtalanabbak, mint valaha. Intim -- Kiderült, miért ért véget VV Éva és pasija kapcsolata http://www.life.hu/intim/20141212-bauko-evat-a-belevalo-musorvezetojet-elhagyta-pasija-a-lanynak-el-kell-koltoznie.html Padlóra került Baukó Éva. Szakításával nem csak barátjától, de eddigi otthonától is búcsúznia kell. Intim

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.