5 (kínos) dolog, amit minden nő csinál szakítás után

gyász ex szerelem sírás kínos pillanat szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szakítás után sok nő tesz olyat, amit később már ezerszer megbán. Íme, öt tipikus dolog, amibe (majdnem) mindenki belefut, amikor gyászolja kapcsolatát.

Amikor a jelenlegi szerelmed az exeddé válik, eltarthat egy ideig, amíg sikerül teljesen regenerálódni. Íme, néhány tipikus példa, miket csinálunk mi, nők ebben a labilis érzelmi időszakban.

1. Bemész a legközelebbi boltba és veszel egy csomó csokit (vagy fagyit, bort stb.) és hihetetlenül romantikus filmeket nézel, amiket aztán végigbőgsz.

Forrás: Thinkstock

2. Nálad hagyta a dezodorját, és te használod. Nem segít, ha az elmúlt boldogságot és a régi ölelések illatát felidézed.

3. Okot találsz arra, hogy az anyjával lógj. Hiszen jóban vagytok, ki mondta, hogy szakítanod kell a családjával is?

4. Minden fényképet kitörölsz róla a telefonodból (és elmented egy titkos mappába). Ha bárki megnyitja a képeket, nem talál róla semmit. Szóval, igazából nincsenek már ott, igaz?

5. A közösségi oldalakon elkezdődik a „sokkal boldogabb vagyok nálad háború." Meglátod nála a fülig érő mosolygós képeket, és azon gondolkozol, hogy lehet egyáltalán boldog azután, hogy szakítottatok?

Korábban már írtunk arról, hogy milyen nehézségekkel kell megküzdenünk szakítás után, és beszámoltunk különféle módszerekről is, amelyek valamivel megkönnyíthetik ezt a nehéz időszakot.

Formabontó fotók készültek egy szakítás előtt álló párról - a szomorú felvételeket ITT tudod megnézni!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.