eljegyzés Facebook menyasszony gyűrű Lola
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Facebookon osztotta meg örömét a rajongóival Lola. A fiatal énekesnőt eljegyezte a párja. Legalábbis a fényképről mi másra nem tudunk következtetni. 

Egy éve mutatta meg Lola új kedvesét a nyilvánosságnak, mégpedig az Instagramon. Az énekesnő egy szívecskét tett a fotó alá. "Nem véletlenül töltöttem fel azt a képet, semmit sem szoktam véletlenül tenni. Ennél többet azonban nem szeretnék ezzel kapcsolatban mondani" - nyilatkozta akkor, később pedig párját alvás közben fotózta le...

Forrás: Lola/Facebook

Az énekesnő legutóbbi posztja pedig arról tanúskodik, hogy kapcsolatuk fordulóponthoz érkezett. "Én vagyok ma a legboldogabb a világon!" - írta Lola az alábbi képhez.

Forrás: Lola/Facebook

Istenes Bence mellett érett nővé Csobot Adélhttp://www.life.hu/intim/20141212-csobot-adel-istenes-bence-az-x-faktor-musorvezetoje-mellett-erett-nove.htmlSzinte a szemünk előtt vált felnőtté az X-Faktor egykori hebrencs, cuki versenyzője. Csobot Adél állítja, Istenes Bence az, aki "megváltoztatta".Intim--"Ha elválnánk, egy vasat sem kapnék" - Vajna Tímea vallomásahttp://www.life.hu/intim/20141218-vajna-timea-ha-elvalna-andy-vajnatol-nem-kapna-semmit.htmlGyakran támadják Vajna Tímeát azzal, hogy csak a pénze miatt ment feleségül Andy Vajnához. Most azonban elárulta, egy fillért sem kapna, ha elválnának, ugyanis házassági szerződést kötöttek. Intim--Kiderült, miért ért véget VV Éva és pasija kapcsolatahttp://www.life.hu/intim/20141212-bauko-evat-a-belevalo-musorvezetojet-elhagyta-pasija-a-lanynak-el-kell-koltoznie.htmlPadlóra került Baukó Éva. Szakításával nem csak barátjától, de eddigi otthonától is búcsúznia kell. IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.