Szakított Tim Burton és Helena Bonham Carter - Akkor miért sétálgat együtt a sztárpár?

Forrás: Northfoto -
karácsony válás Tim Burton Helena Bonham Carter sajtószóvivő költözés szakítás gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A filmrendező és a színésznő karácsony előtt egy nappal jelentette be különválásuk hírét. Pár nappal később már együtt kapták lencsevégre őket.

Hiába ünnepelte együtt a karácsonyt Helena Bonham Carter és Tim Burton, a tényen akkor sem változtat: a sztárvilág legkülöncebb párosa 13 év együttlét után úgy döntött, külön folytatják. A hírt a színésznő sajtószóvivője jelentette be karácsony előtt egy nappal.

Forrás: Northfoto

Hozzátette: az 56 éves filmrendező és párja ez év elején külön költöztek, ám továbbra is baráti viszonyban vannak egymással és együtt nevelik közös gyermekeiket. Mindezt olyannyira komolyan is gondolják, hogy a napokban együtt kapták lencsevégre a családot, akik egy észak-londoni étteremben költötték el együtt ebédjüket.

Sztárok, akik idén szakítottak

Bár voltak, akik idén végre az oltár előtt is kimondhatták egymásnak a boldogító igent, másoknak azonban nem alakult ilyen örömtelien a 2014-es év: az év sztárszakításait ITT gyűjtötte össze a Life.hu.

A korábbi pletykákkal ellentétben a színésznő sajtósa szerint szó sincs hűtlenségről, és arra kérte a nyilvánosságot, tartsák tiszteletben a magánéletüket, különösen a gyerekek miatt.

5 (kínos) dolog, amit minden nő csinál szakítás utánhttp://www.life.hu/intim/20141218-szakitas-utan-ezeket-a-kinos-dolgokat-csinalja-minden-no.htmlSzakítás után sok nő tesz olyat, amit később már ezerszer megbán. Íme, öt tipikus dolog, amibe (majdnem) mindenki belefut, amikor gyászolja kapcsolatát.IntimOrigoVége! Szakított vőlegényével Kate Hudsonhttp://www.life.hu/intim/20141209-kate-hudson-es-matthew-bellamy-szakitottak.htmlA színésznő és vőlegénye, Matthew Bellamy négy éve alkottak egy pár, különválásuk okát egyelőre nem tudni.Intim--Jennifer Lawrence ismét szingli - szakított Gwyneth Paltrow exférjévelhttp://www.life.hu/csalad/20141028-jennifer-lawrence-es-chris-martin-szakitottak.htmlAz éhezők viadalának sztárja, Jennifer Lawrence szakított legújabb kedvesével, Chris Martinnal.CsaládNorthfoto

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.