Szuperkerek popsik, izgató mellek, feszes hasak - A 20 legszexibb Instagram-sztár

nők szexi férfi Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Instagram megjelenése mindenkit profi fotóssá varázsolt. A szelfik korában szűrőkkel és egy kis elhomályosítással könnyen elérhetjük, hogy jobban nézzünk ki, talán ennek is köszönhető, hogy az Instagram ekkora siker lett.

A legkevésbé fotogén embereknek is megvan az esélyük arra, hogy úgy nézzenek ki, mintha egy magazinból léptek volna ki. De mi a helyzet azokkal, akiket minden bájjal megáldott a sors? Elhoztuk nektek a világ 20 legszexibb Instagram-sztárját, legyen szó férfiakról, nőkről vagy párokról.

20. Faith Picozzi

Faith Picozzi a Nous Models LA egyik modellje, nem meglepő, hogy az Instagram-oldala is tele van gyönyörű képekkel. Annyira fotogén a hölgy, hogy még a smink nélküli, spontán szelfiken is bámulatosan néz ki. Talán a klasszikus és vintage ruhák, sminkek és maga a kép hangulata miatt tetszik a stílusa ennyire az embereknek. Bár a képei inkább szelídek, a portfóliójában számos fehérneműs képet is találhatunk némi meztelenséggel, amivel a gyönyörű emberi testet akarják bemutatni.

Forrás: faithpicozzi/Instagram

19. Julian Gabriel

Julian Gabriel úgy mutatja be magát az Instagramon, hogy „Rengeteg szelfit csinálok.”. Ki hibáztatná ezért? A jóképű srácot az Elite Model Management képviseli. Fejlett izmaival együtt Juliant némi ésszel is megáldotta a sors, mivel jelenleg is egy jogi egyetemen folytatja tanulmányait. Annak ellenére, hogy a modellszakma egyik feltörekvő sztárjaként tartják számon, Julian rájött, hogy a karrierje nem fog örökké tartani, így tanulásra szánta magát.

Forrás: ijulian_ /Instagram

18. Diogo de Castro Gomes

Diogo de Castro Gomes divatmodell több mint 40 ezer követővel büszkélkedhet oldalán, feltehetően az egyedi, nagyon szexi megjelenésének és a tetoválásokkal borított izmos testének köszönhetően. Specialitása a fehérnemű-modellkedés, nem mintha panaszkodnánk. Minden fotóján az izmai viszik a pálmát. Szelfizik az edzőteremből, ha bulizni megy a barátaival, vagy ha éppen egy fotózás kellős közepén van, és hogy még jobban ellágyítsa a szívünket a gyerekkoráról is feltesz képeket és videókat.

Forrás: diogocg /Instagram

17. Juliana Proven

Juliana Proven egy divatmodell, közel 68 ezer követővel az Instagramon. A legtöbb képe valamilyen egzotikus helyszínen készült, feltesszük. Ne feledkezzünk meg a „nagylelkű” fotókról sem, amiken bikiniben sétál a tengerparton. Sok követője megjegyezte már, hogy fantáziáltak az irigylésre méltó fenekéről, ahogy azt is bebizonyította, hogy nem kell a modelleknek nádszálvékonynak lenniük, hogy szépek legyenek.

Forrás: juliproven /Instagram

16. Galinka Mirgaeva

Galinka Mirgaeva egy gyönyörű orosz modell több mint 1,2 millió Insta-követővel. Képeinek többsége bikinis szelfi, melyeken csábító feneke is elég nagy szerepet játszik, ám ha ez így megy tovább, akár még le is tilthatják.

Forrás: mirgaeva_galinka /Instagram

15. Saville Dorfman

Saville Dorfman a Soul Artist Management egyik férfimodellje és több mint 54 ezer követője van Instagramon. A legtöbb fotója az edzőteremben készül, a képről persze nem maradhatnak le a szuperizmos karjai és a hat kockával büszkélkedő hasa sem. Habár a képei inspirálóak és irigylésre méltóak lehetnek, Saville olyan fotókkal is megörvendezteti követőit, ahol bepillantást nyerhetnek az életébe és láthatják, hogy ő is csak egy átlagos srác. Képek a fotózásról vagy a háttérmunkálatokról, és ahogy a barátaival szórakozik.

Forrás: savilledorfman /Instagram

14. Kyra Santoro

Több mint 369 ezer követővel a modell, Kyra Santoro meghódította az internet világát. Exkluzív fotókkal lepi meg a követőit, a bikinis felvételektől kezdve a fitneszmodellkedésig. Rengeteg női követője irigykedve néz rá és azt kívánja, bárcsak neki is ilyen teste lenne. Az Instagram Aphroditéja a képek alapján valóban szép lánynak tűnik, így aztán tényleg könnyű követőket gyűjteni.

Forrás: kyrasantoroxx /Instagram

13. Kane Lieu

Kane Lieu fitneszguru, akinek a teste mindenkit arra ösztönöz, hogy felkeljen a kanapéról és elmenjen edzeni. Fotók ételekről, szelfi az edzőteremben, inspiráló idézetek, járművek, pózolások gyönyörű lányokkal. Kane olyan srác, amilyen minden pasi szeretne lenni, vagy akit szívesen elfogadnál a legjobb barátodnak. Elköteleződése a fitneszhez és hogy bebizonyítsa a követőinek, mennyivel jobb is lehetne az életük, elég meggyőző. Alázatosságának és szexi kinézetének köszönheti, hogy ilyen népszerű lett, és oldala több mint 22 ezer követővel gazdagodott.

Forrás: kanelieu /Instagram

12. Zoella & Alfie

Zoe Sugg az internet egyik divat- és szépségbloggere. A YouTube-on inkább Zoellaként ismert, ő a szerzője az idei év népszerű könyvének, ami a „Girl Online” címet viseli. Alfie Deyes szintén YouTube csatornájáról, a „PointlessBlogs”-ról ismert. Elég sok időbe telt, mire ők is megerősítették, hogy egy párt alkotnak, az egész internet és a rajongók nagy örömére. A #Zalfie hashtaggel és zozeebo néven dokumentálják minden együtt töltött percüket. Kettejüknek csaknem 5 millió követője van, úgy néz ki, az egész világ imádja a párost.

Forrás: zozeebo /Instagram

11. Jessica Nigri

Jessica Nigri leginkább a cosplay-tevékenységéről ismert, ami annyit tesz, hogy a filmekben vagy könyvekben szereplő karaktereket próbálja megformálni jelmezeket és kiegészítőket viselve, emellett promóciós modellként is számon tartják. Munkája során több száz emberrel találkozik nap mint nap, a rajongói egyszerűen imádják. Instagram-oldala tele van képekkel a cosplay-tevékenységeiről és a mindennapi életéről. A hölgy szexi és ötletes jelmezei csaknem 732 ezer embert vonzottak, ez a szám pedig egyre csak nő.

Forrás: jessicanigri /Instagram

10. Scott Eastwood

Scott Eastwood a híres színész, Clint Eastwood fia. Ez a tény már önmagában megmagyarázza a 95 ezer követőt. Ugyanaz a sárm megtalálható benne is, mint egykor az apjában, így meg sem lepődünk, hogy ő lett az Instagram egyik legszexibb sztárja. Scott színészkedésből és modellkedésből él, gyakran csinál képeket a fotózásokról, forgatásokról a színfalak mögött.

A mellkasát és a kidolgozott hasát mondjuk az ő számlájára kell írnunk, nem az apjáéra. Scott Instagramja szexi és szórakoztató egyaránt, az egész világ betekintést nyerhet a magánéletébe, így mindenki számára világos lesz, milyen érzés is Clint Eastwood fiának lenni.

Forrás: scotteastwood /Instagram

9. Broderick Hunter

Broderick Hunter férfimodell, oldalán több mint 45 ezer követővel. Nemcsak az irigylésre méltó testalkata, hanem az erős hite miatt is tiszteljük, amit egyáltalán nem szégyell megosztani a világgal. Bár néhány fotója a vallási nézetekkel ellentétesnek tűnhet, realista embernek tartja magát, aki csak éldegél és élvezi a saját életét. Sok olyan követője is akad, aki nem azért nézi a képeit, hogy bámulja és gyönyörködjön a testében, hanem hogy inspirációt szerezzen a saját céljai eléréséhez.

Forrás:broderickhunter /Instagram

8. Hannah Polites

Hannah Polites több mint 533 ezer követővel büszkélkedhet és elég nagy érdeklődési körrel az egészségtől egészen a divatig. Meg kell jegyeznünk azt is, hogy az ausztrál hölgy majdnem minden képén bikiniben feszít, de azért néha ínycsiklandozó ételekről is feltesz képet, ami segít megtartani a gyönyörű alakját. Hannah szó szerint egy utazásra invitál minket nap mint nap, a követőjeként pedig beleshetsz Ausztrália legszexibb nőjének mindennapi életébe.

Forrás: hannahpolites /Instagram

7. Ricardo Baldin

Ricardo Baldin brazil modell 172 ezer követővel. Elképesztően talpraesettnek és gyakorlatiasnak mutatja magát, éppen ezért olyan szexi. Más instagramos modellektől eltérően Ricardo oldala tele van szelfikkel, félmeztelen fotóktól kezdve a „pózolj egy üveg sörrel” képekkel. Ezekkel a fotókkal az emberek sokkal könnyebben tudnak azonosulni, nem is csoda, hogy ekkora népszerűségre tett szert.

Forrás: rbaldin /Instagram

6. Beulah & Alex

Ez a szexi páros összesen csaknem 8000 követővel büszkélkedhet, nem is beszélve arról, hogy az Instagramnak köszönhetően jöttek össze. Alex Ekkelenkamp és Beulah Anne mindketten fotósok, akkor találkoztak először, amikor Beulah megnyerte az Instagram egyik fotópályázatát. A győzelem után Beulah 200 új követőt szerzett, köztük Alexet is. Alex a lány egyik képéhez kommentelt, bár eleinte csak a fotózásról beszélgettek. E-mailek és videocsetelések hada után Floridában találkoztak először, tavaly már el is jegyezték egymást és egy hónappal ezelőtt az esküvőt is megtartották.

Forrás: wilhelminaweddings /Instagram

5. Cindy Prado

Cindy Prado modell, aki leginkább a Maxim magazinos pózolással vált ismertté több mint 165 ezer követővel az Instagramon. A legtöbb képén fehérneműben vagy fürdőruhában csodálhatjuk meg karcsú testét, persze készülnek róla egészen átlagos képek is, például ahogy sétál az utcán, de egész nyugodtan kijelenthetjük, hogy a követői nagyobb számban férfiak, de számos női követője is van, akik belőle merítenek ihletet a saját edzésprogramjukhoz.

Forrás: cindyprado /Instagram

4. Nathan McCallum

Nathan McCallumnak 129 ezer követője van, nemcsak azért, mert szuperszexi, hanem elképesztően egyedi is. Hány pasi lenne képes a kidolgozott testéhez egy bajszot felvenni, ami visszarepít minket az 1900-as évekbe? Nem sok, de Nathan megtette. Képeinek többsége a modellszerű pózolás és egy kis izom keveredése, bár olyan fotók is készültek róla, ahol alig van rajta ruha. A nők követik őt, a férfiak pedig olyanok akarnak lenni, mint ő.

Forrás: isnathan /Instagram

3. Murad Osmann

Murad Osmann fotósnak és barátnőjének szinte sikerült elérniük a celebstátuszt 2 millió követőjükkel. Céljuk az volt, hogy híressé tegyék Osmann „hand-holding” vagyis „kézenfogva” fotósorozatát. Ezek a képek sokkal több jelentéssel bírnak, mint egy szokásos tükrös szelfi, a fotókon Osmannt a barátnője vezeti körül a világ gyönyörű tájain, a fotósorozat a „Follow Me” nevet kapta. A pár elég ritkán tartózkodik otthon, de a képeik nemcsak érdekesek, hanem szexik is, ha megnézed a fotókat te is azt kívánod majd, hogy bárcsak velük tarthatnál a kalandjaikon.

Forrás: muradosmann /Instagram

2. Rosie Roff

Rosie Roff nemcsak arról ismert, hogy neki van az egyik legszexibb Instagram-oldala, de ez az egyik legvitatottabb oldal is. Az Instagram nemrég szabályokat vezetett be a meztelenséget illetően, Rosie pedig bővelkedik az ilyen képekben, ha ez így folytatódik, akár meg is szüntethetik az odalát. A képei valóban szépek, sokkal átlagosabbak és „emberibbek”, éppen ezért annyira népszerű.

Forrás: rosieroff /Instagram

1. Jen Selter

Kevesebb mint 500 poszttal, de több mint 5 millió követővel Jen Selter bebiztosította magát az első helyen. Jen egyike azoknak az embereknek, akik nemzetközi sikereket értek el, csupán az Instagram-oldaluknak köszönhetően. Selter a People magazinnak elárulta, hogy eleinte csak arra használta az Instagram-oldalát, hogy kövesse a modelleket, saját magáról pedig csak azért készített képeket, hogy meglegyen a kellő motivációja az edzéshez.

Aztán egyre több és több ember kezdte lájkolni a képeit, és megszületett az internet szenzációja. Néhány képén különösen nagy hangsúlyt kap a feneke, ehhez pedig új kifejezést is találtak ki, így nem a selfie, hanem a belfie (butt + selfie) nevet kapta. Jelenleg is rendszeresen rak ki képeket az oldalára és minden nőt ösztönöz arra világszerte, hogy nem árt néha egy-két extra guggolás.

Forrás: jenselter /Instagram

10 gyönyörű férfi, akit muszáj követned:

Ha unod a cuki kiskutyákat, a kajaképeket, a naplementéket és a barátaid nyaralós szelfijeit, itt az ideje, hogy felpörgesd valami szexivel az Instagram-hírfolyamodat!

Ugyan, mi rossz van abban, ha az ember lánya bekövet a közösségi oldalakon szálkásra gyúrt, napbarnított és őrülten jóképű 25 éves modellfiúkat? Semmi, sőt! Éppen ezért a Life.hu korábban összegyűjtött párat, hogy amikor legközelebb végigpásztázod az ismerőseid korábbi tevékenységeit és kiosztasz nekik néhány jótékony lájkot, illetve szívecskét, két tájkép és egy tojásrántotta között beköszönjön egy dögös hím is. Íme, korábbi összeállításunk.
Szexelj reggel! Érvek az ébredés utáni hancúr melletthttp://www.life.hu/intim/20141230-a-reggeli-szex-jot-tesz-a-kapcsolatnak-es-vedi-az-egeszseget.htmlHa összebújással kezditek a napot, az nemcsak arra jó, hogy egész napra mosoly telepedjen az arcotokra: a reggeli szex az egészséget is védi, sőt, a kapcsolatotoknak is jót tesz.IntimThinkstockHogy érzed magad a testedben? Teszteld le!http://www.life.hu/intim/20141229-teszt-hogy-erzed-magad-a-testedben.htmlKevés nő elégetett maximálisan a testével. Vagy a comb túl vastag, vagy a derék nem elég vékony, de olyan is akad szép számmal, aki szinte semmit nem kedvel magán. Te vajon jól érzed magad, vagy titkon szívesebben bújnál más bőrbe? Most kiderítheted. IntimThinkstockÍme, az idei termés: pasik, akikbe 2014-ben szerettünk belehttp://www.life.hu/intim/20141227-2014-es-pasik-jamie-dornan-james-rodriguez-theo-james-douglas-booth-garrett-hedlund.html2014 minden szempontból tartalmas év volt. Elég, ha csak az idén felbukkanó szexi pasifelhozatalra gondolunk. Modellek, focisták, színészek, zenészek közül válogattunk, és megtaláltuk az esztendő kedvenceit. Íme ők!IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.