Zenék az orgazmusod alá: ezek a legdögösebb hálószobai háttérzajok

Forrás: Thinkstock -
gyengédség zene Adam Levine HIM Sade szex Depeche Mode élvezet Maroon 5 orgazmus erotika gyönyör
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem győzzük hangsúlyozni, hogy ébren kell tartani azt a bizonyos tüzet. Ha az ágyadban ellaposodik a szex, az könnyen kivetheti árnyékát a kapcsolatod többi részére is. Hosszú időn át nehéz fenntartani az érdeklődést, de nem lehetetlen. Csak légy kreatív, és tegyél érte!

Túl vagy már a válogatott szexrecepteken, és kipróbáltad a legeszementebb szextippeket is, de semmi változás? Lehet, hogy az a baj, túlságosan rágörcsölsz, és túlzottan teljesíteni akarsz. Gondolj valami sokkal egyszerűbbre, és indulj kis lépésekkel! Kezdd például egy erotikus dallistával! Bizonyos dallamok azonnal fellobbantják majd a vágyat mindkettőtökben.

Forrás: Thinkstock

Szöveg nélkül: Ludovico Einaudi

Einaudi egy modern, olasz zeneszerző és zongoraművész, aki számtalan film és reklám betétdalát jegyzi. Gyönyörű szólamai szavak nélkül repítenek egy másik univerzumba. Lassú tánchoz, szoros öleléshez és intim összebújáshoz is tökéletesek. Lejátszási listádon mindenképpen szerepeljen tőle a Divenire és a Una mattina is, amely az Életrevalók című filmben is felcsendült.

Füstös alttal: Sade

A legtöbb, szexzenét felsorakoztató cikk ajánl legalább egy Sade-számot, és nem véletlenül. Ha ugyanis megszólal a háttérben hipnotikus és erotikus hangja, a ruhák szinte észrevétlenül lekerülnek rólatok. A szexis hangú énekesnő tiszta erotika, füstös altja egészen a szívig és a test legmélyéig hatol. Ha a By Your Side-ot és a Paradise-t unalmasnak és túl ismerősnek tartod, a No Ordinary Love, vagy éppen a Haunt Me tökéletes választás lehet.

Ismerős taktusokkal: Depeche Mode

Hol van az leírva, hogy az elektronikus zene nem lehet erotikus? Dehogynem lehet, sőt, az is. A Depeche Mode Free love című slágere például tökéletes aláfestő zenéje lehet mindkettőtök orgazmusának, de említhetnénk akár a Heavent, vagy éppen a Goodnight Loverst is. Egyéjszakás kalandhoz és kötelezettség nélküli szexhez is ideális választás, persze csak ha van merszed egy kvázi ismeretlennel rögtön zenei aláfestéssel szeretkezni. Hisz tudod? Just free love...

Vadabb énekkel: HIM

Ha az eddig felsoroltaknál valamivel vadabbra vágysz, a HIM igazán neked való lehet. Mit szólnál például a Wicked Game-hez? Vagy éppen a Gone With The Sinhez? Arra azért figyelj, hogy ne válassz túl depresszív nótákat, mert amikor a szövegben az angyalok vért sírnak, lehet, hogy nem hat majd olyan szexisen az ágyban, és épp az ellenkező hatást váltja ki!

Ütemes erotikával: Maroon 5

Adam Levine hangja, és nem csak a hangja, benned egész biztosan az egekig korbácsol szinte bármit, a pasidnak pedig nem is feltétlenül kell tudnia, mit is hallgattok éppen. Míg Ludovico Einaudi, vagy éppen Sade esetében megoldható, hogy beteszel egy teljes összeállítást, vagy egy egész albumot, ez azonban a Maroon 5 esetében nem ajánlott. A túlzottan ismerős dallamok könnyen kizökkenthetnek a pillanatból, ha például felcsendül egy, a rádiók által rongyosra játszott sláger, amit máskor a dugóban ülve szoktatok hallgatni, mások meg a kívánságműsorban kérik. A Love Somebody vagy a Just A Feeling mondjuk jó lehet, de érdemes mindenkinek egy kis kutatómunkát végeznie randi előtt, hogy a saját és a párja igényeihez és ízléséhez leginkább passzoló dallamokat gyűjthesse ki egy válogatásalbumra.

Mit teszel meg azért, hogy ne laposodjon le a kapcsolatod?

A 'szilveszteréjszakás' kaland: tízből négyen gyakorlatilag nem védekeznekhttp://www.life.hu/intim/20141230-veszjoslo-adatok-szilveszter-elott-tizbol-negy-fiatal-gyakorlatilag-nem-vedekezik.htmlEgy friss kutatás szerint a magyar fiatalok kétharmada legalább heti rendszerességgel él szexuális életet. A többség párkapcsolatban él, de jelentős az alkalmi partnereket választók száma is (11%). A libidó persze sokakban elnyomja a felelősségtudatot. A harminc alattiak negyede például egyáltalán nem védekezik, sokan pedig nagyon kockázatos módszereket választanak. És ez szilveszter éjszakáján csak fokozódik.IntimThinkstockA mai nők álomjátszótere egy kitartott, nős férfi? Igen!http://www.life.hu/intim/20141228-deeki-timea-parterapeuta-szerint-ilyen-amikor-a-gazdag-no-kitart-egy-ferfit-akar-csaladosat-is.htmlVan az a nőtípus, aki évek óta egyedül él és még tehetős is, ezért úgy dönt, fog magának egy olyan pasit, aki szó szerint a játszószere lesz. Természetesen mindig van erre kapható férfi is. IntimThinkstockFelvetések és tévedések: Ez a 8 legnagyobb tévhit a szerelemmel kapcsolatbanhttp://www.life.hu/intim/20141225-ime-a-nyolc-legnagyobb-tevedes-a-szerelemmel-kapcsolatban.htmlEgy jó kapcsolatban sok időt töltünk egymással, van közös hobbink és még mindig megdobogtatjuk egymás szívét? Meglehet, de lehet, hogy nem...IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.