Férjhez ment a szinglik királynője: elkelt Cameron Diaz

Forrás: AFP/Theo Wargo -
házasság Benji Madden Cameron Diaz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rengeteget csalódott az utóbbi években, és komolyan aggódtunk azért, hogy a 42 évesen is csúcsformában lévő Cameron Diazt sosem vezetik oltár elé. Ám Benji Madden jött, látott és győzött, a hét végén meg is tartották a lagzit. 

Még csak néhány hónapja írtunk a Cameron ujján hirtelen ott termett eljegyzési gyűrűről, hivatalosan pedig karácsonykor adtak hírt a lánykérésről, most pedig már tessék, egybe is kelt a sztárpár. A 35 éves zenész Beverly Hills-i otthonukban vette el nála hét évvel idősebb kedvesét. A pár sajtóközleményében ez áll: ,,Ennél boldogabbak már nem is lehetnénk. Megkezdük a közös utazásunkat a családunk és barátaink jelenlétében. "

Forrás: Northfoto

A ceremónián igazi sztárparádé gyűlt össze: a vendégek között volt Reese Witherspoon, Drew Barrymore és Gwyneth Paltrow is. Cameron sógornője hivatalosna is Nicole Richie lett, aki Benji ikertestvérének, Joel-nek a felesége.

A pár az egybekelés előtt mindösze 8 hónapig járt együtt, és mi csak remélni tudjuk, hogy ennyi idő alatt már kellően megismerték egymást. Mi nagyon szurkolunk Cameronnak, még akkor is, ha férje exei között olyan "nagy" nevek szerepelnek, mint Paris Hilton(!) és Holly Madison Playboy-nyuszi...

Szerinted meddig lesz együtt Cameron és Benji?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.