Könnyű erkölcsök: szexbotrányok, melyek megrengették a brit királyi palota falait az elmúlt 20 évben

Katalin hercegnő II. Erzsébet brit királynő brit királyi család Fülöp herceg Windsori kastély Diana hercegnő Kamilla hercegné botrány Harry herceg András herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Míg a világsajtó András herceg egyre csak gyűrűző gyermekszexbotrányára koncentrál, addig a tisztelt ház két napon belül már másodszor volt kénytelen cáfolni a lapértesüléseket. Hogy II. Erzsébet fia bűnös-e abban, amivel gyanúsítják, egyelőre nem tudni, az azonban biztos, hogy a világraszóló botrányok nem állnak távol a királyi családtól.

Medvekucsmás gárdisták maszturbálása, a királynő komornyikjának melegpornója, a Buckingham-palotában dolgozó, 79 esztendős Benjamin Herman pedofilbotránya és nyilvános szex Windsor ősi falainál. A brit királyi család az elmúlt két évtizedben sem szűkölködött kisebb-nagyobb patáliákban, és akkor még nem is említettük az ifjú Harry kicsapongásait, vagy éppen Sarah Fergusonnak, András herceg volt feleségének lábujjszopogatós címlapjait. Lássuk hát a legemlékezetesebbeket!

Forrás: AFP

2015. január: megszólalt Virginia Roberts

Virginia Roberts a Daily Mailnek igen részletesen kifejtette, hogyan is találkozott 17 éves korában II. Erzsébet fiával. Elárulta, hogy Jeffrey Epstein, aki mint korábbi cikkünkből kiderült, a börtönt is megjárta fiatalkorú lányok szexuális szolgáltatásainak szinte iparszerű forgalmazásáért, szinte kiképezte őt, hogy a herceg szeretője legyen. "Én pedig 17 éves voltam és naiv, mindent megtettem, hogy az első számú lány maradjak" - nyilatkozta Roberts, aki egy másik lapnak elmondta, hogy idővel még több részletet fog nyilvánosságra hozni az ügyről, de nem most.

Az udvar ismét cáfol:

Két napon belül másodszor is közleményben cáfolták, hogy András yorki herceg érintett lenne ebben a régóta húzódó amerikai gyermekszexbotrányban. A napokban egyre több, az amerikai közélet és a politika legmagasabb szintjeire is gyanút vető részlet került nyilvánosságra. A részletekért kattints ide!
András yorki herceg Forrás: AFP

2014. július: fiatalkorú lányt molesztált Fülöp herceg egykori alkalmazottja

Ugyan az eset még a hetvenes évekre datálható, a világ csak tavaly nyáron értesült róla, hogy az akkor 79 esztendős Benjamin Herman, aki korábban a brit királyi család alkalmazásában állt, feltehetően molesztált egy 12 éves kislányt, amikor a Buckingham-palotában dolgozott. A Mirror magazin leleplező cikkéből kiderült, hogy a súlyos vádakkal illetett férfi nemcsak alkalmazottja, de közeli bizalmasa is volt Erzsébet királynő férjének, később pedig a lányuknak, Anna hercegnőnek a magántitkára lett.

2012. nyár: tündéri gyermekből Anglia fekete báránya lett Harry

A 2012-es év nyara egyértelműen Harry botrányaitól volt hangos. II. Erzsébet unokája ugyanis augusztusban úgy döntött, hogy az olimpiai megjelenések fáradalmait egy Las Vegas-i luxushotelben piheni ki. Ezzel még nem is lett volna semmi baj, a TMZ azonban lehozta azokat a fotókat, melyeken Károly és Diana kisebbik fia anyaszült meztelenül látható. Vilmos öccse a fotókon kezével takarta férfiasságát...

Kékvérű péniszek nyara - Ősszel Fülöp is villantott:

Nem csak a nyár, az ősz sem telt eseménytelenül a királyi család számára. Szeptemberben a Felföldi Játékokra voltak hivatalosak, a skóciai rendezvényre pedig hagyományosan skót viseletet vettek fel. A 93 éves edinburgh-i herceg pedig, ahogy azt kell, semmit sem vett a szoknyája alá. Pedig nem ártott volna.

2014 októberében aztán Fülöp ismételten megmutatta koronaékszerét a skóciai Highland ­Games fesztivál megnyitóján, de akkor legalább már senki sem lepődött meg annyira.
Fülöp herceg Erzsébet királynővel és Károly herceggel a Felföldi Játékokon Forrás: AFP/Andy Buchanan

2012. ősz: egyetlen bugyiban fotózták le Katalin hercegnőt

A fotók, amiket a francia Closer magazin címlapon hozott le, akkor készültek, amikor Vilmos és felesége 2012-ben Provence-ban nyaralt. A képek nem élesek, de egyértelmű, hogy Katalin és Vilmos van rajtuk fürdőzés közben. A lap akkor négyoldalas összeállítást közölt a párról, Katalin több képen is egyetlen bugyiban látható. Olyan fotó is készült, amelyen férjével egymást kenegetik naptejjel. A cenzúrázatlan képeket ide kattintva nézheted meg!

2009. május: Erzsébet kedvenc komornyikja és a melegpornó

Robert Wilson Fülöp herceg egyik legmagasabb rangú közvetlen kiszolgálója volt. Az ominózus napon, miután a Norfolk grófságbeli rezidencián felszolgálta a délutáni teát a királynőnek és Fülöpnek, visszavonult a személyzet vezető tagjainak fenntartott helyiségbe. Balszerencséjére kicsivel később benyitott az egyik elöljárója, aki látta, hogy Wilson melegpornót néz a laptopján.

A The Telegraph szerint II. Erzsébet egyik kedvenc komornyikját ezután alacsonyabb beosztásba helyezték, vagyis személyzeti éttermi kisegítővé minősítették vissza. Ez azt jelenti, hogy az uralkodói pár teája helyett az udvari háztartás többi alkalmazottjának ebédjét szolgálja fel.

2009. április: nyilvános szex Windsor ősi falainál

A királynő ugyan Windsorban tartózkodott, de mivel a rezidenciája a kastély másik végén volt, nem lehetett tanúja annak, hogy az ablak alatt egy ittas párocska szexelt a gyepén. A pornófilmet megszégyenítő előadás a The Sun szerint körülbelül húsz percig tartott, mivel ennyi időre volt szükség ahhoz, hogy a királyi család testőrei észbe kapjanak.

2008. május: orális szex, kokain és zsarolás

2007-ben két férfi, Ian Strachan és Sean McGuigan II. Erzsébet néhai húgának, Margit hercegnőnek a fiát zsarolták meg egy felvétellel, amelyen állítólag David Linley orális aktusba keveredett egy szárnysegéddel, akinek kokaint is adott. A zsarolók 50 ezer fontot követeltek, de a Scotland Yard letartóztatta őket. 2008-ban öt évet kaptak.

2007. április: megőrültek az alkalmazottak

2007 tavaszán járta be a világot a hír, hogy Angliában részeg testőrök igencsak hiányos egyenruhában kergetőztek, csapkodták egymás fenekét és maszturbálnak egy felvételen. Mivel mindezt videóra vették, könnyen beazonosították őket, és eljárás is indult a testőrök ellen. Így derült ki, hogy egyikük korábban II. Erzsébet álma felett őrködött.

Nem sokkal a bizarr incidens után a brit katonai rendőrség egyik női tagja, Emma Williams pózolt egy szál Royal Military Police-os tányérsapkában. Ő csupán megrovást kapott.

2005. január: Harry, a náci herceg

Harry herceg első igazán nagy port kavaró botránya 2005-ben történt, amikor is a The Sun olyan fotókat közölt róla, melyeken nácinak volt öltözve. Az akkor 20 esztendős trónörökös ugyanis horogkeresztes karszalaggal jelent meg egy jelmezes partin, ráadásul mindezt az auschwitzi haláltábor felszabadulásának 60. évfordulója előtt tette. Nem csoda, hogy az ügy óriási vihart kavart, mely után Harry nem győzött bocsánatot kérni azoktól, akiket esetleg megbántott.

Forrás: AFP

Harry herceg elvonóra ment?

Sosem volt titok, hogy a herceg korábban már többször is kipróbált drogokat, de állították, hogy nem kábítószerfüggő. 2001-ben apja mégis elvonókúrára küldte, valószínűleg nem ok nélkül. Részletek itt!

1997. augusztus 31: Diana halála

Károly 1981-ben vette nőül Dianát, de korábbi szerelmével, Kamillával, akit egyébként nem vehetett feleségül, továbbra is találkozgattak. A nyílt titokról persze Diana hercegnő is tudott; egy 1995-ös, a BBC-nek adott interjúban például egyenesen Kamillát okolta házasságának felbomlásáért. Úgy nyilatkozott, igazából, hárman voltak ebben a házasságban, ez viszont egy kicsit sok volt.

Miután napvilágra került, hogy ebben a történetben mindenki hűtlen volt (Diana például a lovasoktatójával, James Hewitt-tal randevúzott), Kamilla és férje, Parker Bowles elváltak. 1996-ban pedig a hercegi pár is különvált. Diana 1997-es tragikus halála után 1999-ben mutatkozott először együtt Kamilla és Károly, majd 2005-ben össze is házasodtak.

/1408/Diana2014831163310

1996: "Fergie és Andrew - Botrány az udvarban"

A brit királyi család egyik legbotrányosabb alakjai közt tartják számon Sarah Fergusont is, aki a királynő másodszülött fiának, a jelenleg gyermekszexbotrányba keveredő András hercegnek volt a felesége 1986-tól egészen 1996-ig. Fergusont rengeteg férfival hozták hírbe, de a legnagyobb galibát akkor okozta, amikor 1992-ben aktuális szeretője épp a lábát csókolgatta, a szemfüles paparazzók pedig lencsevégre kapták. A képek napvilágra kerülése után Ferguson és András még négy évig voltak házasok, kapcsolatukról pedig még egy film is készült "Fergie és Andrew - Botrány az udvarban" címmel.

Sarah Ferguson és András herceg Forrás: AFP

A vér nem válik vízzé:

Számtalan ilyen és ehhez hasonló szexbotrány tarkította a brit királyi család életét fennállásuk kezdetétől. Nem mehetünk el szó nélkül például Wallis Simpson és VIII. Edward brit király kapcsolata mellett sem, melyet manapság a világ legnagyobb szerelmeként szokás emlegetni.

Edward ugyanis még a trónjáról is képes volt lemondani, hogy feleségül vehesse a kétszeresen elvált amerikai asszonyt. A csodálatos történetről korábbi cikkünkben olvashatsz bővebben.
Egyre durvább András yorki herceg szexbotránya - az udvar ismét cáfolhttp://www.life.hu/csalad/20150104-egyre-durvabb-andras-yorki-herceg-szexbotranya-az-udvar-ismet-cafol.htmlKét napon belül másodszor volt kénytelen cáfolni a brit királyi ház, hogy András yorki herceg, II. Erzsébet királynő másodszülött fia érintett lenne egy régóta húzódó amerikai gyermekszex-botrányban. A napokban egyre több, az amerikai közélet és a politika legmagasabb szintjeire is gyanút vető részlet került nyilvánosságra.Család--Gondban a brit királyi család: Gyermekszexbotrányba keveredhet II. Erzsébet fiahttp://www.life.hu/news/20150102-ii-erzsebet-fia-andras-yorki-herceg-amerikai-gyermekszexbotranyba-keveredhet.htmlKözleményben cáfolta pénteken a brit királyi ház, hogy András yorki herceg, II. Erzsébet királynő másodszülött fia érintett lenne egy régóta húzódó amerikai gyermekszexbotrányban - tájékoztat az MTI.News--Lemond a trónról Erzsébet királynő?http://www.life.hu/news/20141218-fogadasi-laz-tort-ki-erzsebet-kiralyno-lemondasara-az-egyesult-kiralysagban.htmlFogadási láz tört ki az Egyesült Királyságban Erzsébet királynő lemondására. A Buckingham-palota cáfol.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.