(Mellbimbó) holdudvart villantott Vince Vaughn partnernője

Forrás: AFP/Frederic J. Brown -
Vince Vaughn villantás Laura Govan
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem kellett sokat várni a 2015 vörös szőnyeges villantássorozat premierjére. Íme az idei év első komolyabb ruhakatasztrófája.

Ha másról nem is, Laura Govan bal mellének holdudvaráról máris híres lett Vince Vaughn új filmje, a The Wedding Ringer. A 35 éves színésznő ugyanis tett róla, hogy a január 6-ai bemutatót követően minden lap erről a produkcióról írjon.

Forrás: AFP/Frederic J. Brown

Laura lelkesen dobáta a puszikat a fotósoknak, akik csak tették a dolgukat, sorra lőtték a képeket. Beletelhetett egy kis időbe, míg a négygyerekes anyuka észrevette, hogy már nem a dobott csókokért és a mosolyáért kattognak a gépek, hanem lecsúszott ruhájából kikandikáló melléért. Szerencsére, még mielőtt a mellbimbója is megmutatta volna magát, Govan rántott egyet a ruháján.

Sztárvillantások 2014-ben:

Nem múlhat el év anélkül, hogy kedvenc sztárjaink véletlenül, vagy néha szándékosan egy kicsit többet mutatnának magukból a vörös szőnyegen. Hol egy kivillanó fehérneművel, hol egy erőteljes mellbedobással örvendeztetik meg a közönséget, és olyan is előfordul, hogy egyszerűen csak rossz méretű ruhát választanak. Lássuk 2014 legmerészebb villantásait!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.