Tóth Andi mellől nem tágít kitartó udvarlója

Fotó: Zsigmond László /Life.hu -
X-Faktor ajándék X-Faktor 2014 udvarló szerelem Tóth Andi RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 2014-es X-Faktor győztesének festőművész hódolója akadt, aki virágokkal és kis meglepetésekkel halmozza el Andit. Az énekesnőnek azonban egyelőre karrierje az első.

Attila tavaly minden szombat este Székesfehérvárról a fővárosba utazott, hogy láthassa Andit a színpadon és a műsor után – írja a Blikk.

Fotó: Zsigmond László /Life.hu

„A második élő show után éreztem azt, hogy ez a lány nem mindennapi. Gyönyörű hangja van, és nagyon jó személyisége. Eddig körülbelül háromszor tudtam találkozni vele, és mindig kedves volt, valamint elképesztően aranyos. A szüleivel is megismerkedtem már, e-mail címet is cseréltünk" – mondta Attila, aki nemcsak virágcsokrot adott neki, de csokival is elhalmozta az idei X-Faktor győztesét.

Egyszerűen megbabonázott! Szívesen elhívnám randizni. De őszintén szólva, ki nem?!" – mosolygott Attila, aki azt tervezi, egy fotó alapján meg is festi Andit.

A lány örül a kedves gesztusoknak, de számára a karrier most a legfontosabb. „Tényleg nagyon kedves fiatalember, de ennél többről nem beszélhetünk. Nekem most kezdődik a nagybetűs budapesti élet, úgyhogy a karrierem az első" – mondta.

Tóth Andi a győzelem után exkluzív interjút adott a Life.hu munkatársának. Kattints IDEés olvasd el!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.