Neee! 6 hónap után eljegyezte Nikki Reedet Ian Somerhalder

Forrás: AFP/Jason Merritt -
Vámpírnaplók eljegyzés Nikki Reed lánykérés Ian Somerhalder Alkonyat Nina Dobrev
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Minden reményünk elszállt: a Vámpírnaplók sztárja megkérte az Alkonyat vámpírlánya, Nikki Reed kezét.

Rossz hírünk van, lányok: Ian Somerhalder, aki millió lány szívét törte össze egyetlen pillantásával, elkelt. Végleg.

Forrás: AFP/Jason Merritt

Bizony, mialatt mi nyálcsorgatva néztük a Vámpírnaplókat, addig a sorozat színésze 6 hónap járás után szép csendben eljegyezte Nikki Reedet, aki mellesleg szintén vámpírként bukkant fel az Alkonyat filmekben.

Szegény, szegény Nina Dobrev: Ian kolléganője és egyben volt barátnője állítólag már akkor nagyon szomorú volt, amikor exe összejött Nikkivel - aki egyébként jó barátnője volt a színésznőnek. Ez a hír valószínűleg őt fogja a legjobban megrázni a sok-sok rajongólány közül.

Ilyen még nem volt! Meleg párral népszerűsíti gyűrűjét a világhírű ékszermárkahttp://www.life.hu/trend/20150113-meleg-parok-szerepelnek-a-tiffany-co-ekszermarka-legujabb-kampanyaban.htmlMérföldkőhöz érkezett a legendás Tiffany & Co. ékszermárka, amely legújabb kampányának arcául két meleg férfit választott.TrendOrigoVetélytársat kapott a világ legszebb kislánya – Olyanok, mint az ikrek!http://www.life.hu/trend/20150113-megtalaltak-kristina-pimenova-orosz-gyermekmodell-hasonmasat-elisabeth-hiley-t.htmlAnnak idején még a 9 éves Kristina Pimenovától volt hangos a sajtó. Most megtalálták az orosz származású kislány hasonmását: Elizabeth Hiley Kanadában született, 10 éves és egy az egyben úgy néz ki, mint a világ leggyönyörűbb kislányának kikiáltott Kristina. Indulhat a rivalizálás?Trend71 éves énekesnő lett a Saint Laurent kampányának legújabb arcahttp://www.life.hu/trend/20150109-saint-laurent-kampanyanak-arca-lett-a-71-eves-joni-mitchell-enekesno-dalszerzo.htmlA hetvenes évek egyik meghatározó zenésze, Joni Mitchell lett a francia divatmárka legújabb projektjének egyik arca.Trend

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.