Gönczi Gábor házasság válás Tatár Csilla utazás Ausztrália RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az RTL Klub mosolygós műsorvezetőjét megviselte válása feleségétől, Tatár Csillától. Gönczi Gábor nemsokára Ausztráliába utazik felejteni.

Ahogy a Life.hu is megírta, Tatár Csilla és Gönczi Gábor kilenc év után mondtak búcsút egymásnak. A műsorvezető most arról mesélt a hot! magazinban, hogy egy utazás és a sok munka segíti abban, hogy zátonyra jutott házasságát feldolgozza.

Fotó: Faluhelyi Fanni/Life.hu

„Decemberben minden este felléptem a Smile-lal. Jó volt ez így, hiszen elterelte a figyelmem a magánéletemről. Egyfajta terápia volt, ami sokat segített a gyógyulásban. Fogytam pár kilót, így nemcsak a testem, de a lelkem is könnyebb lett" – magyarázta Gábor, aki egy utazással is vigasztalódik.

„Egy meghívásnak köszönhetően hamarosan Ausztráliába utazhatunk a zenekarral néhány hétre. Nagyon boldog vagyok, mert ez nem is jöhetett volna jobbkor! Mire hazaérünk, itthon is tavasz lesz, igazi megújulás" – mesélte a műsorvezető.

Még nem tart a válópernél Tatár Csilla és Gönczi Gáborhttp://www.life.hu/intim/20141217-tatar-csilla-es-gonczi-gabor-meg-nem-adtak-be-a-valokeresetet-kozos-hazukrol-egyeztetnek-meg.htmlTatár Csilla és Gönczi Gábor válópere még nem kezdődött el, a felek jelenleg is egyeztetnek. Gábor szerint még barátok is lehetnek Csillával...IntimOrigoTatár Csilla újra szerelmeshttp://www.life.hu/intim/20141203-tatar-csilla-a-tv2-musorvezetoje-es-gonczi-gabor-valnak-csilla-ujra-szerelmes.htmlNem is akárkibe! A TV2 csinos műsorvezetőjének választottja állítólag egy válófélben lévő cégvezető. Intim--Így ismerte meg Tatár Csilla Gönczi Gáborthttp://www.life.hu/intim/20130815-gonczi-gabor-musorvezeto-es-tatar-csilla-musorvezeto-elso-kozos-fotoja.htmlA TV2 műsorvezetője, Tatár Csilla a közösségi oldalon elárulta, hogyan ismerkedett meg férjével, Gönczi Gáborral. Sőt, a szöszi műsorvezető az első közös képüket is megmutatta. Zsepiket elő!Intim

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.