Árulják Diana és Dodi egykori szerelmi fészkét

Forrás: Northfoto -
St. Tropez Dodi al-Fayed szerelmi fészek Franciaország villa Diana hercegnő autóbaleset eladó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eladja franciaországi ingatlanát Mohamed Al-Fayed. A villa érdekessége, hogy itt kezdődött anno fia, Dodi és a néhai Diana hercegnő szerelme.

Diana terhes volt, amikor meghalt?

Egy nemrég bemutatott színdarab szerint a hercegnő gyermeket várt szeretőjétől, Doditól, amikor a halálos autóbaleset érte. További részletek ITT!

A St. Tropezben található luxusingatlant 70 millió fontért hirdeti Mohamed – írja a Daily Mail. Itt lakott egykor Diana és szeretője, Dodi. Mint ismeretes, a pár 1997 augusztusában szenvedett tragikus autóbalesetet Párizsban. A szerencsétlenség előtt azonban ebben a villában romantikáztak együtt. Néhány nappal a haláluk előtt még egy innen induló yachton csókolózva kapták őket lencsevégre.

Forrás: Northfoto

A pazar otthonban minden megtalálható, ami a kényelmet és luxust biztosítja: a főépületben egyebek mellett kilenc hálószoba, öt fürdőszoba, úszómedence, moziterem található.

Újabb titkos sztáresküvő? Johnny Depp és Amber Heard állítólag már férj és feleséghttp://www.life.hu/intim/20150126-johnny-depp-es-amber-heard-titokban-osszehazasodtak-a-pletykak-szerint.htmlJohnny Depp és Amber Heard titokban összeházasodhattak – legalábbis ezt pletykálják most Hollywoodban.Intim--Megvan a Rising Star első szerelmi tragédiája! Szakított barátnőjével Peter Srámekhttp://www.life.hu/intim/20150126-peter-sramek-a-tv2-rising-star-enekese-szakitott-baratnojevel-viviennel.htmlPeter Srámek kapcsolata nem bírta ki a távolságot és egy hatalmas veszekedés után vége lett a kilenc hónapja tartó románcnak.Intim--A tengerpart és a fehér homok sem garantálja a boldogságothttp://www.life.hu/intim/20150124-renee-zellweger-mariah-carey-nick-cannon-eseteben-a-feher-homok-nem-garantalta-a-boldogsagot.htmlGyakran halljuk és irigykedve figyeljük, ahogy a legnagyobb sztárok a világtól távol, egy egzotikus szigeten vagy egy gyönyörű tengerparton mondják ki a boldogító igent. A paradicsomi miliő azonban sok esetben nem garancia a boldogságra, sőt.IntimThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.