Muri Enikő lezavart egy egyéjszakás légyottot

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
X-Faktor szexi egyéjszakás kaland Muri Enikő énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekes-színésznő a legújabb videoklipjében látható fülledt erotika kapcsán vallotta be, hogy ő is átesett már egyéjszakás kalandon.

Az egyéjszakás kalandok szabályai

Felejthetetlen estére vágysz? Akkor 10 dolgot semmiképp ne kövess el az éjszaka folyamán - tippjeinket ITTmegtalálod!

„Úgy gondolom, hogy sok fiatalnak van ilyen kalandja. Egyesek tabuként kezelik, mások nyíltan beszélnek róla. Én nem szeretnék olyan álszent lenni, hogy kijelentsem: soha nem volt ilyen élményben részem, hiszen azt nem hinné el senki. Valóban volt már rá példa, de azóta, amióta Karesszel vagyok, ez már nem része az életemnek" – vallotta be Enikő a Borsnak. A lány ezúttal többet mutatott meg magából új klipje forgatásakor, mint eddig bármikor.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

A fehérneműs forgatásnak azonban Enikő párja már nem annyira örült. „Karesz nem repesett ugyan a boldogságtól, de maximálisan támogat a karrieremben, így nem volt vita köztünk" – mondta az énekesnő.

Korábban Tóth Vera vallott az egyéjszakás szexről.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.