Soma házasságába beleférnek a futó kalandok

Flour Tomi kaland házasság Hal a tortán előadóművész Flört Soma Mamagésa Iszak Eszter hűség Steiner Kristóf félrelépés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Soma Mamagésa szerint egy magas szintű szeretet megléte esetén nem lehet probléma abból, ha valaki félrelép.

Ahogy a Life.hu is megírta, Soma legutóbb különleges fogyókúrájáról mesélt a Hal a tortán egyik adásában. A szerda esti vacsorán pedig egy különleges vallomással lepte meg a „sztáros" asztaltársaságot, akik arról folytattak eszmecserét, fontos-e egy barátságban vagy párkapcsolatban az őszinteség. Soma lecsapott a témára és kifejtette a véleményét.

"Szerintem a futó kalandot nem fontos mindig bevallani, ez megegyezés kérdése. Volt olyan időszakom, amikor nekem kellettek a futó kalandok és az ott szerzett energiákat simán belevittem a kapcsolatomba" - magyarázta Soma, akinek férje nem volt kíváncsi a részletekre, hiszen ismeri felesége vérmérsékletét. Soma szerint a kalandok a magas szintű szeretetbe simán beleférnek.

Velük indul a nap: Dudás Ádám elárulta, miért reggelizik, ha nem is éheshttp://www.life.hu/bulvar/20150108-dudas-adam-a-tenyek-reggel-musorvezetoje-azert-reggelizik-hogy-ne-korogjon-a-gyomra-adasban.htmlKimondva is elég borzasztó az az időpont, mikor sok más munkába induló dolgozó mellett Dudás Ádám ébresztőórája is megcsörren azokon a reggeleken, amikor a TV2-n tőle halljuk a híreket a Tények Reggelben. A híradós nemrég új szokást vett fel, hogy könnyebben kezdődjön a napja.TV + BulvárOrigoUpsz! A saját öreganyjukra hasonlítanak smink nélkül a VV-lányokhttp://www.life.hu/bulvar/20150128-a-valovilag7-versenyzoi-vv-dora-vv-fanni-es-vv-edina-smink-nelkul-rosszul-neznek-ki.htmlA ValóVilág7 játékosai gyakran maguk is elcsodálkoznak a kinézetükön, amikor egy-egy élő adás alkalmával megpillantják magukat a "tévén keresztül". De a szemük csak akkor kerekedne igazán nagyra, ha a riportszobás felvételeket néznék újra. No, majd miután kiestek...TV + Bulvár--Így nyaralnak a celebek: Várkonyi Andreáék is melegebb éghajlatra utaztakhttp://www.life.hu/bulvar/20150127-varkonyi-andrea-es-bochkor-gabor-thaifoldon-pihen.htmlBár a fényképeken nem látszik, Várkonyi Andrea és Bochkor Gábor kislányukkal együtt utazott melegebb éghajlatra, Thaiföldre. Bangkokban aztán egy másik közismert műsorvezetőbe és párjába botlottak.TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.