Csókkal ünnepelte férje győzelmét Gisele Bündchen

Forrás: AFP/Jamie Squire -
csók meccs modell Gisele Bündchen győzelem amerikaifutball Super Bowl mérkőzés Tom Brady New England Patriots
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Élete egyik legemlékezetesebb meccsét zárta Tom Brady a vasárnapi Super Bowlon: győzelemhez vezette csapatát, a New England Patriotsot, amelyet egy szenvedélyes csókkal jutalmazott gyönyörű szupermodell felesége, Gisele.

Az amerikaifutball-bajnokság, a Super Bowl igazi ünnepnek számít az Egyesült Államokban, amelyet világszerte több millióan követnek nyomon. Idén február 1-jén került sor az NFL döntőjére, a végső győzelemért pedig a Seattle Seahawks és a New England Patriots csapatai indultak. Utóbbiak között játszott Gisele Bündchen férje, Tom Brady is, akiért gyönyörű felesége és két gyermeke végig nagyon izgult Instagramján:

Forrás: Instagram/Gisele Bündchen

A New England Patriots végül 28-24-re nyert a Seattle Seahawksszal szemben, Bradyt pedig immár harmadszor is megválasztották a Super Bowl legjobb játékosának. Volt hát oka büszkének lennie férjére Gisele-nek, aki egy látványos győzelmi csókkal köszöntötte a bajnokot:

Forrás: AFP/Jamie Squire

Cukik, ugye? A Super Bowl elején és félidejében világhírű szupersztárok szórakoztatják a közönséget. Nézd meg a látványos show legemlékezetesebb pillanatait galériánkban:

/1502/Half_2015229203

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.