Dúl a szerelem az X-Faktor két énekese között

Forrás: Facebook/Jakab-Péter Izabella hivatalos oldala -
X-Faktor Jakab-Péter Izabella X-Faktor 2014 szerelem Spoon Marci költözés RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Állítólag még mindig dúl a szerelem Jakab-Péter Izabella és a Spoon zenekar Marcija között. Bella hamarosan Budapestre költözik, hogy többet lehessen kedvesével.

Ahogy a Life.hu is megírta, az X-Faktor alatt szeretett egymásba Bella és Marci, a szerelmesek akkor még óvatosan nyilatkoztak kapcsolatukról. Az eltelt hónapok alatt viszonyuk erősebbé vált, és már bátrabban vállalják a kapcsolatukat.

Forrás: Facebook/Jakab-Péter Izabella hivatalos oldala

„A műsor vége felé kerültünk közelebb egymáshoz, ám akkor még nem vallottuk be, mit érzünk a másik iránt, és igazándiból nem is tudtuk, hogy komoly kapcsolat lesz a kezdeti szimpátiából vagy csupán egy fellángolás" – kezdte az énekes a Blikknek, aki ma már nyíltan felvállalja, hogy romantikus szálak fűzik az énekesnőhöz.

„Kocsival is több mint tizenhárom órára lakott tőlem Bella, így nem igazán tudtunk találkozni. Most azonban, hogy komolyabbra fordult a kapcsolatunk, megbeszéltük, hogy felköltözik a fővárosba. Ugyan nem együtt fogunk élni, hiszen én a zenekarral keresek lakást, de segítem, amiben tudom, hiszen szeretnénk mindketten megállni a saját lábunkon" – tette hozzá Marci.

Love storyk az X-Faktorban

Istenes Bence is a műsor alatt vallotta be, hogy újrakezdte kapcsolatát Csobot Adéllal. Az X-Faktor alatt olyan hírek is felröppentek, hogy Ricsi bácsi szíve Belláért dobog, a vigaszágasok közé jutott Krizsma Gwendolin Sármen pedig a halálból hozta vissza szerelmét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.