Frigy van készülőben? Völgyi Zsuzsi esküvői ruhát nézegetett

Forrás: TV2/Sárosi Zoltán -
menyasszonyi ruha TV2 Sztárban sztár esküvői ruha szerelem Völgyi Zsuzsi énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Völgyi Zsuzsi és szerelme, Gábor az esküvő-kiállításon súgva-búgva nézegették a gyönyörű ruhakölteményeket. Vajon küszöbön az esküvő?

Völgyi Zsuzsi - aki nemrég a TV2 Sztárban sztár című műsorában mutatta meg énektudását – végre révbe ért. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az, hogy párjával már esküvői ruhákat nézegettek - írja a Blikk.

Forrás: TV2/Sárosi Zoltán

„Nem tagadom, pár éve a színpad mellett már nagyon vágytam egy társra és kisbabára" – mondta a lapnak az énekesnő, akit a menyasszonyi ruhák válogatása közben is többször átölelt, megpuszilt a párja.

„Babona, hogy a vőlegény nem láthatja a menyasszony ruháját, csak amikor az oltár elé vezeti. Most csak terepszemlét tartottunk" – próbált hárítani Zsuzsi, aki még barátkozik a különböző trendi menyasszonyi ruhákkal, de a sellő fazonú szatén ugyanúgy tetszik neki, mint a csipke vagy a kristályokkal díszített abroncsos, fátylas, klasszikus ruhaköltemény.

2015 menyasszonyi ruhatrendje

A Life.hu cikkéből megtudhatod, hogy a tüll és a csipke változatlanul hódít, de természetesen idén is vannak új trendek a menyasszonyi ruhák terén.
Demcsák Zsuzsa ügye folyik a csapból ishttp://www.life.hu/bulvar/20150205-demcsak-zsuzsa-a-tv2-musorvezetojenek-es-ferjenek-kiss-jozsefnek-valasa-a-magyar-sajtoban.htmlA TV2 műsorvezetőjének és volt férjének, Kiss Józsefnek a kálváriája már évek óta tart. Szinte minden nap kiderül valami új fordulat az ügyben. Csütörtök reggel például három lapban is találkozhattunk a történetükkel, főleg az exférj szemszögéből. Ezekből szemezgettünk. TV + Bulvár--Részegség után paranoia a ValóVilág-villában - Nagyon unatkozhatnak a játékosokhttp://www.life.hu/bulvar/20150205-a-valovilag7-jatekoa-vv-laci-ugy-veli-figyeli-egy-galamb.htmlAmióta Dennis visszatért a párbajról a villába, az eddiginél is furábban viselkednek a lakók. Szerdán este Lacin nevettünk a legtöbbet. TV + BulvárÚjabb fordulat Zámbó Jimmy halála ügyébenhttp://www.life.hu/bulvar/20150204-zambo-jimmy-zenesz-a-kiraly-halala-ugyeben-ujabb-fordulat-a-koronatanu-hule-eva-halala-utan.htmlKiderült: a magát koronatanúnak nevező Hulé Éva, Jimmy tavaly áprilisban elhunyt rajongója, állításával ellentétben, nem volt ott a király halála percében.TV + Bulvár--Gregor Berni darabját levették a repertoárról - neki nem is szóltakhttp://www.life.hu/bulvar/20150204-gregor-bernadett-szineszno-gazlang-cimu-darabjat-amelyben-foszereplo-levettek-a-repertoarrol-ujpesti.htmlA színésznő felháborodott az eljáráson, mert a Újpesti Színház nem is tájékoztatta, hogy 2 előadás után levették a Gázláng című darabot a műsorról.TV + Bulvár--Alekosz sem mehet idén a Story-gálárahttp://www.life.hu/bulvar/20150204-alekoszt-a-valovilag-egykori-szereplojet-kiszel-tundehez-hasonloan-nem-hivtak-meg-story-galara.htmlKiszel Tünde után Alekosz is jelezte, nem kapott meghívót a Story magazin nagyszabású partijára, mert „persona non grata"-nak nyilvánították.TV + Bulvár--Élő adásból tűnt el Várkonyi Andrea – ez volt az okahttp://www.life.hu/bulvar/20150204-varkonyi-andrea-eltunt-a-tenyek-este-hatos-hirmusorabol-a-minap-mert-gyermeke-nori-belazasodott.htmlVárkonyi Andrea egyszer csak eltűnt a minap az esti Tényekből, a reklámszünet után Azurák Csaba egyedül vezette a műsort.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.