Szexisen kivágott, hófehér ruhában megy a Story-gálára Barátok közt szingli sztárja

Forrás: Facebook/Alexandra Nagy Official -
színésznő gálaest sorozat Nagy Alexa Story-gála 2015 szerelem Barátok közt szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Facebook oldalának tanúsága szerint Szerbiában készül a ma esti Story-gálára a Barátok Közt szexi színésznője.

Ebben a csodaszép, kivágott ruhában vág neki az estének Nagy Alexandra.

Forrás: Facebook/Alexandra Nagy Official

Boldogságát azonban vélhetően beárnyékolja, hogy nemrég ért véget a párkapcsolata Tokár Tamással. "Továbbra is tartom magam ahhoz, hogy Tomi csodálatos ember, de van úgy, ez mégsem elég ahhoz, hogy két ember együtt maradjon" - nyilatkozta a 30 éves Alexa.

"A hasonlóság, ami az elején annyira vonzó volt a kapcsolatunkban, idővel kiütközött. Amikor januárban beindult a munka, egyre kevesebbszer tudtunk találkozni. A folyamatos egymásra várás pedig felőrölt minket. Nőtt a feszültség, több volt a vita. Sajnos az én hibám is, hogy nem tudtam úgy beosztani az időmet, ahogy egy ilyen kapcsolatnál elvárható lenne" - magyarázta a lány, aki a Blikknek azt is elárulta, nem váltak el haraggal Tomival, sőt a mai napig nagyon jókat tudnak beszélgetni egymással.

Legalább 20 centi szőrtől szabadult meg Kim Kardashianhttp://www.life.hu/intim/20150207-kim-kardashian-levagatta-a-hajat-uj-frizuraja-van-kanye-west-felesegenek.htmlA celeblány erre a hétre két világraszóló tettet tervezett, és szombat lévén kijelenthetjük, hogy mindkettőt sikerült teljesítenie. Vajon van okunk rettegni a holnaptól?IntimOrigoPizzacici és hotdog virsli: Így készül a házi kajapornóhttp://www.life.hu/intim/20150207-sarah-bahbah-ausztral-fotos-pizzacici-es-hotdog-virsli-igy-keszul-a-hazi-kajaporno.htmlHa abból indulunk ki, hogy mind az étekzés, mind pedig a szex alapvető fiziolófiai szükségletek, nem is annyira meglepő, ha életünk két igen fontos szegmenséről közös sorozat készül. Ha azonban úgy tekintünk Sarah Bahbah ausztrál fotós képeire, hogy meztelen testek takaróznak pizzaszeletekkel és kínais dobozokkal, akkor azonnal más megvilágításba kerül a történet.IntimOrigoA lányok sem angyalok: tovább mesél a brit botránybirodalomhttp://www.life.hu/intim/20150203-a-brit-kiralyi-csalad-szexbotranyai-1950-es-1990-kozott-ii-erzsebet-nehez-evei.htmlMedvekucsmás gárdisták maszturbálása, a királynő komornyikjának melegpornója, pedofilbotrány a Buckingham-palotában, és nyilvános szex Windsor ősi falainál. A brit királyi család sosem szűkölködött a kisebb-nagyobb patáliákban, és akkor még nem is említettük az ifjú Harry kicsapongásait, vagy éppen Sarah Fergusonnak, András herceg volt feleségének lábujjszopogatós címlapjait.Intim--Szexi, szülinapos sztárok februárrahttp://www.life.hu/intim/20150202-gerard-pique-shakira-christiano-ronaldo-neymar-ashton-kutcher-szexi-szulinapot-sztarok-februarban.htmlÚgy tűnik, ebben a hónapban a kisgyermekes sztárapukák ünnepelnek. Focisták, színészek és zenészek, akiket imádunk. Íme, a Life.hu szülinapos kedvencei.Intim--Íme, a top 5 legdögösebb német pasihttp://www.life.hu/intim/20150130-michael-fassbender-til-schweiger-m.htmlKorábban csokorba szedtük már a legdögösebb francia férfiakat, most pedig haladunk kelet felé, és jönnek a szexis német hímek. Íme, a Life.hu kedvencei.Intim--Maximális diszkréció és konszolidált vendégkör: így működik egy pesti szexkuckóhttp://www.life.hu/intim/20150127-szexkuckok-budapesten-a-maximalis-diszkracio-es-a-konszolidalt-vendegkortol-mukodnek.htmlSokakat izgatnak a város szívében megbúvó, akár pár órácskára is kibérelhető, csúnya szóval úgynevezett kúrókérók. Hogy miként működnek, hogy festenek belülről, és mennyibe kerülnek. A Life.hu-nak egy vérbeli, többszörös kuckótulajdonos mesélte el, honnan jött a szexhajlék ötlete, hogyan lehet párhuzamosan több szobát is menedzselni, és mennyi pénz is van egy ilyen szolgáltatásban.Intim

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.