Luxus-hancúrszettet tervezett piacra A szürke ötven árnyalata írónője

Forrás: AFP -
írónő szexjáték Szürke 50 hancúr E. L. James szexjátékszer A szürke ötven árnyalata erotika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Fájdalom Vörös Szobája - ezt a nevet kapta az a tízdarabos, barna bőrből készült exkluzív szexkellék-kollekció, amelyet A szürke ötven árnyalata írónője tervezett.

"Nem szívesen beszélek a szexuális életemről, mivel iskolás gyerekem van" - nyilatkozta a mamipornó írója, E. L. James. Azért hozzátette, sok-sok kutatómunka előzte meg a többek között kézzel készített paskolóból, ostorból, szemmaszkból és bilincsből álló kollekció tervezését. Hol van már a 2012-es, elsősorban lánybúcsúkra tervezett, olcsó hancúrpakk? Ez a mostani, limitált kiadású kollekció nemcsak exkluzívabb, de lényegesen drágább is a korábbinál.

Forrás: AFP

Van élet a vibrátoron túl!

Ha úgy döntesz, szexuális kiegészítőkkel dobod fel a nemi életed és a mindennapjaidat, az első gondolatod egész biztosan az lesz, hogy elmész és veszel magadnak egy vibrátort. Ha azonban jobban körülnézel az erotikus szexkütyük piacán, hamar rájössz, hogy rengeteg mással is örömet okozhatsz magadnak, nem csak egy vibráló műpénisszel, vagy egy foszforeszkáló dildóval. Lássuk hát a legújabb játékszereket!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.