3000 férfivel feküdt le házassága során a 64 éves Marie

Fotó: Chris Fairweather -
házasság feleség szvinger szex férfi klub féltékenység
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elmondása szerint boldog házasságban él a szvingerklubot üzemeltető Marie Calvert, aki az évek során több ezer férfivel feküdt le – pont, ahogyan férje is teszi a nőkkel. És mégsem féltékenyek egymásra.

Más a szerelem és más a szex – állítja Marie Calvert a The Guardiannak, akinek ágyában az elmúlt 35 évben körülbelül 3000 férfi fordult meg. És a hölgy – szintén az ő szájából hangzott el – boldog házasságban él férjével, Barryvel, akivel 15 éves kora óta van együtt és akinek 19 évesen mondta ki a boldogító igent.

Fotó: Chris Fairweather

A most 64 éves hölgy, aki immár két unoka büszke nagymamája is, 28 éves koráig csak a férjével osztozott szexuális örömökben, ám egy nap úgy döntöttek, más mederbe terelik a nem éppen jól működő nemi életüket.

Szvingerklub - Ahová nem táncolni járunk (18+)

Mi a szvingerklubok lényege? Mi történik egy ilyen esten? A Life.hu ITT igyekezett megválaszolni a téma minden kérdését - és többet is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.