Ugrott a válás? Valentin-napon is együtt sétálgatott Gwyneth Paltrow és Chris Martin

Forrás: AFP/Charley Gallay -
Chris Martin Valentin-nap Gwyneth Paltrow
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hollywoodban erre nincs sok példa, ők azonban kivételek: bár tavaly bejelentették különválásukat, azóta is állandóan együtt van a két világsztár. Most akkor hogy is van ez?

Tavaly sokkolta a rajongókat, amikor 10 év után bejelentette különválását Gwyneth Paltrow és a Coldplay frontembere, Chris Martin. Ám aggodalomra semmi ok: azóta is rengeteget van együtt a sztárpár. Chris ugyan egy ideig randizott Jennifer Lawrence színésznővel - aki meztelenül is simán bevállalja egy kígyóval -, ám úgy tűnik, az a dolog csak tiszavirág életű volt. Mert aki ennyit van együtt az exével, azzal valószínűleg nem lehet hosszú távra tervezni... A házaspárt ezúttal Valentin-napon kapta lencsevégre egy szemfüles fotós, ahogy két gyermekükkel a tengerparton andalognak - a fotókat a Daily Mailen meg is nézheted, ide kattintva!

Forrás: AFP/Charley Gallay

A képeket elnézve fel sem merül az emberben, hogy ők éppen válni készülnek. Mi inkább arra tippelünk, hogy hamarosan közleményben tudatják, mégis inkább együtt maradnak. Szexi Jennifer ide vagy oda, mi örülnénk neki!

Újra együtt az exszel: kudarc vagy szerelem?

Korábban már fejtegettük ezt a témát itt, a Life.hu oldalain. Természetesen erre vannak pozitív és negatív példák is, a pszichológus szakértőnk azonban elárulta, mire érdemes nagyon figyelni, ha mégis a töltött káposzta felmelegítése mellett döntünk.

Fáradt vagy és morcos? Gőzöltesd a vaginádat! Gwyneth Paltrow is ezt teszihttp://www.life.hu/intim/20150129-gwyneth-paltrow-vaginagozolessel-tisztitja-magat.htmlFáradt vagy, stresszes, esetleg egy kicsit morcos? Idegesítenek a testszagok? Végre itt a megoldás mindenre. Gőzöltesd a vaginádat!IntimAFPGwyneth Paltrow-nak túl jó volt Brad Pitthttp://www.life.hu/intim/20150115-gwyneth-paltrow-szineszno-szerint-tul-jo-volt-neki-brad-pitt.htmlMegnyílt a színésznő: volt szerelmeiről és szakításairól mesélt egy rádiós interjújában.Intim--Kate Hudsonnal csalta meg férje Gwyneth Paltrow-t?http://www.life.hu/intim/20140327-kate-hudson-amerikai-szinesznovel-csalta-meg-chris-martin-brit-enekes-feleseget-gwyneth-paltrow-t.htmlÚjabb titok derült ki a Coldplay frontembere és Gwyneth Paltrow válásáról: a hírek szerint egy harmadik fél miatt ment tönkre a házasságuk – aki történetesen nem más, mint Kate Hudson.Intim--Először jelent meg együtt a nyilvánosság előtt Jennifer Lawrence és Chris Martinhttp://www.life.hu/intim/20150203-jennifer-lawrence-es-chris-martin-eloszor-jelent-meg-egyutt-nyilvanossag-elott.htmlA sztárpár továbbra is próbálja titokban tartani kapcsolatát, nemrég azonban együtt érkeztek a One Direction énekese, Harry Styles szülinapi partijára.Intim--Jennifer Lawrence és Chris Martin nagyon is együtt vannakhttp://www.life.hu/intim/20141105-jennifer-lawrence-es-chris-martin-nem-szakitottak-tovabbra-is-talalkozgatnak.htmlNem szakítottak és továbbra is találkozgatnak – állítja a sztárpár egyik közeli ismerőse.IntimNorthfotoCsak moziszerelem volt? A szakítás szélén Jennifer Lawrence kapcsolatahttp://www.life.hu/intim/20140731-jennifer-lawrence-szineszno-es-nicolas-hoult-szinesz-a-szakitas-szelen.htmlBár áprilisban még arról szóltak a hírek, hogy Jennifer Lawrence házasodni készül, most úgy tűnik, mégsem lesz frigy a színésznő és Nicolas Hoult szerelméből. Egyelőre legalábbis biztosan nem. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.