Az első fotók Johnny Depp esküvőjéről! Hátán kivágott ruhában ment férjhez Amber Heard

Forrás: AFP/Leon Neal -
esküvő első fotó Amber Heard Johnny Depp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tudtuk, hogy megtörtént, láttuk már a helyszínt is, és most VÉGRE, itt vannak az első képek Johnny Depp és Amber Heard esküvőjéről.

Hosszú ujjú, a hátán kivágott ruhában ment férjhez Johnny Depphez a világ egyik legszebb színésznője, Amber Heard. A menyasszony - a People.com képeinek tanulsága szerint - földi érő fátylat viselt és gyönyörű volt. A 28 éves ara követte a 2015-ös menyasszonyiruha-trendeket, amelyek szerint a dekoltázs helyett a hangsúly abszolút a háton van: a csipkével, áttetsző anyaggal borított hátrészek mellett a hátat szabadon hagyó darab sem közönséges.

Forrás: AFP/Leon Neal

A pár az 51 éves színész magánszigetén házasodott össze, a polgári szertartásra néhány nappal korábban, Los Angeles-ben került sor. Ahogy erről korábban beszámoltunk, az esküvőt szűk körben tartották. Johnny Depp 2014-ben jegyezte el a legnagyobb titokban a 28 éves Amber Heard színésznőt, akit hatalmas gyémántgyűrűje buktatott le, amelyet itt meg is mutattunk.

Ismerd meg Johnny Depp feleségét! Még több fotó róla a galériában:

/1502/Ezera201525123915

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.