Romantika a javából – Így ünnepelték a sztárok a Valentin-napot

Vacsora torta ünneplés George Clooney Shakira Valentin-nap szerelem Beyoncé Britney Spears Amal Alamuddin Gerard Piqué sütemény Amal Clooney
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
George Clooney vacsorázni vitte feleségét, Amal Clooneyt, Britney Spears pedig süteményhegyet kapott szerelmétől. Mutatjuk, melyik külföldi híresség hogyan töltötte a szerelmesek ünnepét.

Itthon még gyerekcipőben jár a Valentin-nap ünneplése, a külföldi hírességek azonban már évek óta tudják, mi a szokás ilyenkor. Volt, aki egy romantikus éttermi vacsorával kápráztatta el kedvesét, mint ahogyan George Clooney is tette stílusikon feleségével, Amal Clooneyval:

Forrás: Northfoto

Édeset az én édesemnek! Britney Spears ezt a hatalmas süteményt kapta sokáig rejtegetett szerelmétől, Charlie Ebelson producertől:

Forrás: Twitter/Britney Spears

Akadt, akik otthon, nyugalomban töltötte a szerelmesek ünnepét, mint ahogyan a nemrég kétgyerekes szülőkké vált Shakira és Gerard Piqué:

Forrás: Northfoto

Beyoncé kislányával, Blue Ivyvel bolondozott:

Forrás: Instagram/Beyoncé

Mások pedig döntöttek: Lady Gagát például éppen a szerelmesek ünnepén jegyezte el barátja, Taylor Kinney. Az extravagáns énekesnő hatalmas gyémántgyűrűjét ide kattintva nézheted meg!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.