Conchita Wurst dekoltázsán ámul a világ: Fotók!

Forrás: NORTHFOTO/IPA MilestoneMedia/Empics Entertainment/Maurizio D'avanzo -
Olaszország estélyi dekoltázs Conchita Wurst estélyi ruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Túlzás lenne azt állítani, hogy a 2014 Eurovíziós Dalfesztivál győztese dekoltázst villantott. Inkább úgy lehetne illendően megfogalmazni, hogy Conchita Wurst megpróbálta...

Conchita Wurst, aki nem olyan régen Magyarországon is tiszteletét tette, és nádszálvékonyan dalolt a Story-gálán, február 11-én a 65. Sanremo Music Festivalon lépett fel, és kivágott ruhájában igen nagy feltűnést keltett.

Forrás: NORTHFOTO/IPA MilestoneMedia/Empics Entertainment/Maurizio D'avanzo

Conchita eddig sem visszafogott öltözködéséről volt híres, de ilyen nagy, majdnem köldökig érő kivágással eddig ritkán találkozhattunk. Az énekes estélyijét hátulról is érdemes megnézni, ugyanis vékonyka pántjai diszkréten vezetnek végig a hátán, láthatóvá téve mértetes tetkóját.

Forrás: NORTHFOTO/IPA MilestoneMedia/Empics Entertainment/Maurizio D'avanzo

Újszerű, rövidre vágott fizurájával pedig nem meglepő, hogy ő vitte a show-t Olaszországban.

Conchita Wurst hatalmas fájdalmakkal küzd:

A tavalyi Eurovíziós Dalfesztivál nyertese egy interjúban bevallotta, nem egyszerű nőként élnie és minden nap komoly fizikai fájdalmakat él át. Vallomását itt érheted el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.