Villámgyors lánykérés: eljegyezte kedvesét a Barátok közt szívtiprója

lánykérés Barátok közt Solti Ádám
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Solti Ádám és kedvese, Berni mindössze 8 hónapja vannak együtt, mégis úgy érzik, ez nem számít, nem hoztak elhamarkodott döntést.

A Barátok közt színésze 3 hónapig tervezte a lánykérést, amire végül az idei Valentin-napon kerített sort. Elvitte kedvesét az első randijuk helyszínére, és 13 másodperce volt arra, hogy feltegye a nagy kérdést. Hogy miért csak ennyi? Ádám a rakparton, egy zebrán akarta megkérni a kedvese kezét, de meg kellett várnia, amíg zöldre vált a lámpa. Kedvese díjazta az ötletet, és a járókelők is, akik meg is tapsolták a szerelmeseket. A fiatalok az RTL Klub Fókusz című műsorában meséltek a nagy eseményről:

Ádám kedvese - aki egyébként 15 évvel fiatalabb a színésznél - még csak most fejezi be a középiskolát, édesanyja mégis örömmel fogadta a hírt.

Ötletek lánykéréshez

Nem Ádám az egyetlen, aki különleges módon kérte meg szerelme kezét. Tavaly egy férfi egy őrületes flashmobbal kedveskedett barátnőjének, de láttunk már olyan lánykérést is, amin még mi is írva fakadtunk, és mutattunk olyan videót is, ahol egy egész város fogott össze a nagy kérdés feltevéséhez.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.