Calvin Harris valójában egy tök jó pasi: Az Armaninak vetkőzött a dögös DJ

Calvin Harris Armani vetkőzés divatfotó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mióta konstatáltuk, hogy a skót DJ lett az Emporio Armani 2015-ös tavaszi-nyári alsónemű-kollekciójának reklámarca és teste, nem tudunk szabadulni az érzéstől, hogy egész idáig nem szenteltünk elegendő figyelmet Calvin Harrisnek.

A neves zenész, aki mint ismeretes, a szépséges Rita Ora exe, bebizonyította, hogy nemcsak a DJ pult mögött, hanem a kamerák előtt is megállja a helyét. És nemcsak partiszerkóban, de ruha nélkül is.

Forrás: www.alive.armani.com

Mr. Harris gyönyörűen kidolgozott és formás teste mostantól egész biztosan az elménkbe ég, és amint meghalljuk a számait, garantáltan felderengenek majd az agyunkban fekete-fehér képei.

Férfiak altestei fehérnemű-kampányokban:

Természetesen nem Calvin az egyetlen híresség, aki valamelyik márka felkérésére alsóneműre vetkőzött. A Life.hu korábban összegyűjtötte a világ legismertebb altesteit fehérneműbe csomagolva. Kattints csodálatos összeállításunkért!
Hálószobai talicska vagy izgi lovaglólecke? Ezek a legkedveltebb szexpózok 2015-benhttp://www.life.hu/intim/20150217-a-lovaglo-vagy-a-kutyapoz-a-legkedveltebb-szexpoz-2015-ben-kideritjuk.htmlLassan már két hónap eltelt 2015-ből, dübörög A szürke ötven árnyalata tébolya is, így itt az ideje, hogy megtaláljuk az év szexpózát. Versenybe száll a jó öreg misszionárius és a kényelmesen asztalra dőlős talponálló is, de természetesen a kutyabarátoknak sem kell aggódniuk a kedvencükért.IntimThinkstockConchita Wurst dekoltázsán ámul a világ: Fotók!http://www.life.hu/intim/20150218-conchita-wurst-februar-11-en-lepett-fel-a-sanremo-music-festivalon-melyen-dekoltalt-ruhaban.htmlTúlzás lenne azt állítani, hogy a 2014 Eurovíziós Dalfesztivál győztese dekoltázst villantott. Inkább úgy lehetne illendően megfogalmazni, hogy Conchita Wurst megpróbálta...Intim--"Mi a lényeg? Álljon égnek!" Íme, a legidiótább tinderes bemutatkozószövegekhttp://www.life.hu/intim/20150214-tinder-tarskereso-leirasok-es-furcsa-bemutatkozasok-budapestrol-es-kornyekerol.htmlWoody Allen, Nietzsche és Feldmár András a leggyakrabban idézettek a Tinderen. Úgy tűnik, sok férfi az ő szavaikkal tudja legkönnyebben elmondani, milyen is valójában. Nos, lehet, hogy az alábbi versenyzőknek is inkább egy Coelho-mondattal kellett volna próbálkozniuk ahelyett, hogy magukat adják. Lássuk hát a legergyább szexappos dumákat!Intim--5 dolog, amit nem tudtál Jamie Dornanrőlhttp://www.life.hu/intim/20150214-jamie-dornan-jatssza-christian-greyt-a-szurke-otven-arnyalataban-par-dolog-amit-nem-tudtunk-rola.htmlAz év egyik legjobban várt mozija, amely a 32 esztendős Jamie Dornanból a rossz kritikák ellenére egy csapásra szexőrült csábítót varázsolt. Aki már látta A szürke ötven árnyalata filmet, annak azért, aki pedig még nem, annak azért kötelező ez az olvasmány.IntimOrigoNyitottak vagyunk: Magyarországon végre mindenki szerelmes lehethttp://www.life.hu/intim/20150214-a-nyitottak-vagyunk-kozossegi-kezdemenyezes-magyarorszagon-vegre-mindenki-szerelmes-lehet.htmlHa nem hallanánk a saját fülünkkel, el sem hinnénk, hogy 2015-ben magyar zenészek LMBTQ dalokra írtak át népszerű szerelmes számokat Valentin-nap alkalmából. A meleg és leszbikus párokhoz szóló számok ráadásul idén először a magyar rádiókban is felcsendülhettek. Remélhetőleg mindenki érzi, milyen hatalmas lépés ez!Intim--Ízes pillanat: Íme az első fotó Shakiráról a szülés utánhttp://www.life.hu/intim/20150213-shakira-es-gerard-pique-elso-kozos-fotoja-sasha-megszuletese-utana.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, január 28-án megszületett a sztárpár második kisfia, Sacha. A büszke apuka pedig újabb édes, családi fotót tett közzé.Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.