Ciki A szürke? Dakota Johnson szingli?!

Forrás: Northfoto -
színésznő Dakota Johnson A szürke ötven árnyalata szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Azt beszélik, Dakota Johnson egy ideje az egyedülálló nők táborát erősíti. Ha igaz is, mi nem aggódunk érte, a BDSM-mel beharangozott A szürke ötven film után, tutira sokan a kezükbe vennék láttán a paskolót.

Már nincs együtt Matthew Hitt-tel A szürke ötven árnyalatának főszereplője, Dakota Johnson. A pár a US Weekly szerint szakított. Arról egyelőre még csak találgatni lehet, hogy a férfinak lett hírtelen kínos a mamipornnóként is aposztrofált filmben szereplő lánnyal járnia, vagy épp ellenkezőleg, Dakotának szállt a fejébe a - kétes - siker.

Forrás: Northfoto

Megnéztük A szürke ötven árnyalatát

Análöklözés és bimbózó érzelmek. Röhejesen hangzik a kettő együtt? Az is, A szürke ötven árnyalata mégis önmagát vészesen komolyan véve, sőt modorossággal fűszerezve adja elő ezt a kettősséget. Így pedig a végeredmény nemcsak egy nyálas és unalmas, de nevetséges film is egyben. Kritikánkat ITT olvashatod.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.