Varga Viktor: „Furcsa, hogy egy haverom udvarol Cinthyának”

fotó Cinthya Dictator exbarátnő szerelem Varga Viktor pasi szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Varga Viktor exbarátnője, Cinthya Dictator végre újra önmagára talált és összebújós fotót posztolt udvarlójával. De vajon mit szól ehhez Viktor? Megkérdeztük.

Ahogy a Life.hu is megírta, a Story-gálán mutatkozott először Cinthya Dictator együtt egy titokzatos fiúval, akivel most összebújós fotót posztolt.

Forrás: Instagram/Cinthya Dictator

„Jacksont évek óta ismerem, hiszen többször találkoztunk fotózások alkalmával. Pár hónapja úgy hozta az élet, hogy összefutottunk és azóta több időt töltünk egymással, de azt még nem mondom, hogy párkapcsolatban lennénk. Egyelőre ismerkedünk és élvezzük egymás társaságát. Nem akarok bővebben nyilatkozni erről, mert árthat a kapcsolatunknak és nem szeretném, hogy Jackson az újságokból olvassa vissza, mit érzek iránta" – mesélte Cinthya, aki Viktorral hét hónapja nem beszélt.

„Viktorral hét hónapja nem beszéltünk, nem találkoztunk, az utazását Thaiföldön nem követtem nyomon, mert nekem így könnyebb, ha nem hallok róla. Egy hónapja találtam ismét önmagamra és nagyjából sikerült feldolgoznom a szakításunkat" – vallotta be az Éden Éjjel műsorvezetője.

Varga Viktort - akiről az a hír járta, hogy becsajozott Thaiföldön - is elértük és amikor Cinthyről kérdeztük elszomorodott.

„Valóban nem beszéltünk hét hónapja, bár nemrég 10 percre a TV2-ben összefutottunk. Cinthya eldobta a táskáját és az ölembe ugrott, utána 10 percig ölelkeztünk, majd mindenki ment tovább a dolgára. Nagyon nehéz percek voltak ezek, egyszerre volt jó és szívfacsaró érzés. Utána pár óra kellett, mire újra a régi voltam és feldolgoztam a történteket" – magyarázta Viktor, aki elmesélte, ismeri a Cinthya körül legyeskedő modellfiút.

„Ismerem a srácot, egy időben sokat lógtunk együtt, furcsa is nekem, hogy most pont ő udvarolgat az exbarátnőmnek. Az ő dolguk, de nekem furcsa, hogy egy volt barátommal flörtöl Cinthya" – mondta letörten Viktor.

Varga Viktor: „Buddha reinkarnációja vagyok!"http://www.life.hu/bulvar/20150203-varga-viktor-enekes-thaifoldon-nyaral-es-rajott-o-buddha-reinkarnacioja.htmlAz extrém énekes thaiföldi barangolása közben rábukkant egy Buddha szoborra, ami úgy hasonlít rá, mintha ő maga lenne. Ezt a turisták is észrevették és mindenki Varga Viktort fotózta.TV + Bulvár--Életveszélybe került Varga Viktor apjahttp://www.life.hu/bulvar/20150127-varga-viktor-enekes-a-tv2-edes-elet-sztarjanak-apja-janos-eletveszelybe-kerult-thaifoldon.htmlAz extravagáns énekes thaiföldi útja majdnem tragédiába torkollott, amikor édesapja lezuhant egy magas szikláról. Csak a szerencsének köszönhető, hogy nem történt nagy baj.TV + Bulvár--Varga Viktor majomként pózolt Thaiföldön egy pálmafán http://www.life.hu/bulvar/20150116-varga-viktor-enekes-a-tv2-edes-elet-sztarja-majomkent-pozolt-thaifoldon-egy-palmafan.htmlAz extrém énekes megérkezett Thaiföldre, ahonnan magához hűen látványos fotókat posztolgat közösségi oldalán.TV + Bulvár--Hódi Pamela és Cinthya Dictator az Éden Éjjel műsorvezetőihttp://www.life.hu/bulvar/20150220-hodi-pamela-berki-krisztian-kedvese-es-cinthya-dictator-fotos-varga-viktor-exbaratnoje-az-eden-ejjel.htmlBerki Krisztiánnak sikerült a terve: lepasszolta Pamelát a TV2-be, aki Varga Viktor exével közösen vezeti majd az Éden Hotel afterműsorát.TV + Bulvár--Új szerelmek a színen - Cinthya Dictator is bepasizotthttp://www.life.hu/bulvar/20150209-cinthya-dictator-bepasizott.htmlTöbb celeb is bevállalta, hogy a Story-gálán mutatja meg először a nyilvánosságnak új párját. TV + BulvárOrigoCinthya Dictator szerelmi életéről vallotthttp://www.life.hu/bulvar/20150114-cinthya-dictator-a-tv2-edes-elet-sztarja-varga-viktor-volt-kedvese-szerelmi-eleterol-vallott.htmlVarga Viktor extrém exe elhatározta, hogy végleg lezárja a múltat és elengedi az elmúlt év fájdalmas emlékeit. A Mokkában osztotta meg érzéseit.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.