Hujber Ferenc feleség intenzív osztály életmódváltás szerelem Tölgyesi-Khel Cynthia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Feleségének köszönheti, hogy túlhajszolt életén változtatni tudott Hujber Feri.

A Life.hu már meggyőződött róla, hogy Hujber Feri életmódváltása jól sikerült, ugyanis minap összefutottunk a színésszel, aki remek formában volt, éppen zöldség-gyümölcslé koktélt kortyolgatott. Feri sokat köszönhet feleségének, Cynthiának, aki az asztalra csapott, és életmódváltásra kényszerítette urát, akit nemrég intenzív osztályon kezeltek – írja a Bors.

Forrás: TV2

„Kaptam tőle rendesen, és esküszöm, vigyázok magamra, igyekezni fogok. Leültetett és azt mondta, ideje visszavennem a tempóból. Két gyerekünk van, a pici lányom, Noa még csak négy hónapos. A lelkemre beszélt" – magyarázta Hujber, aki most komolyan is gondolja az életmódváltást. Lemondott káros szenvedélyeiről, figyel az étkezésére és nem sajnálja pihenésre szánni az idejét.

Így készül az esküvőjére Lady Gaga – Részletek!http://www.life.hu/intim/20150226-reszletek-lady-gaga-eskuvoi-elokeszuleteirol.htmlA hírek szerint lesz mit várni júliusban: ekkor áll oltár elé a frissen eljegyzett popikon.Intim--A csók habzsolva jó: ezek a filmtörténet "mindent beleadok first kiss"-jeihttp://www.life.hu/intim/20150224-legjobb-filmes-csokok-good-will-hunting-kegyetlen-jatekok-az-elet-habzsolva-jo.htmlRengetegen voltak kíváncsiak Christian Grey és Anastasia Steele első csókjára, ami (szerintünk) alulmúlta önmagát és túlságosan erőltetettre sikerült. Ryan Gosling és Carey Mulligan szenvedélyes liftbéli csókja a Drive című filmben csak egy azon jelenetek közül, amiből éppenséggel tanulhatnának A szürke ötven árnyalatának készítői. Ennek apropóján most összegyűjtöttük a filmtörténet "igazi első, mindent beleadok csókjait", amik valóban felkorbácsolják az érzékeket.IntimOrigoNe húzogasd a pasikat ész nélkül! Randiappos tedd, ne tedd csajoknakhttp://www.life.hu/intim/20150223-tinder-hasznalati-utasitas-randizos-mobilappok-tedd-ne-tedd-listaja-ismerkedeshze.htmlAz elmúlt években több tanácsot is adtunk arra vonatkozóan, hogyan pasizz be a szájbervilágban és mire figyelj, hogy elkerüld a virtuális párkeresés leggyakoribb buktatóit. Nos, jelentjük, a hagyományos ismerkedős oldalak csillaga leáldozott. Már most a jövőben élünk, és a jövő a randiappoké. Ezeknek az alkalmazásoknak sajátos szabályai és szokásai vannak. Most segítünk eligazodni a mobilcsábítás új világában!IntimThinkstockBudapesten fog nősülni Ridley Scott?http://www.life.hu/intim/20150224-ridley-scott-budapesten-fog-osszehazasodni-giannina-facio-szinesznovel.htmlA magyarországi brit nagykövetség egyik informátora szerint az Emmy- és Golden Globe-díjas filmrendező Budapesten szeretné összekötni életét párjával, Giannina Facio színésznővel.Intim--Varga Viktor: „Furcsa, hogy egy haverom udvarol Cinthyának”http://www.life.hu/intim/20150223-varga-viktor-enekes-exbaratnoje-cinthya-dictator-az-eden-ejjel-musorvezetoje-megmutatta-uj-pasijat.htmlVarga Viktor exbarátnője, Cinthya Dictator végre újra önmagára talált és összebújós fotót posztolt udvarlójával. De vajon mit szól ehhez Viktor? Megkérdeztük.Intim--Maszturbáláson kaptak egy nőt a mozibanhttp://www.life.hu/intim/20150223-maszturbalaslon-kaptak-egy-not-a-moziban.htmlA mexikói Sinaloában rendőröket hívtak egy mozihoz: bejelentést kaptak, miszerint egy nő maszturbál a tömegben.Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.