Pletyka! Állítólag Berki Krisztián összejött az Éden Hotel egyik csinibabájával

Forrás: Ráday Optika -
Hódi Pamela TV2 szerelem Éden Éjjel pletyka románc Éden Hotel Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A TV2 berkeiben állítólag nyílt titok, hogy Berki és az egyik szereplő között az Éden Hotel forgatásai alatt több volt munkakapcsolatnál.

Ahogy a Life.hu is megírta, Pamela hiába várta a reptéren repesve a Costa Ricáról hazatérő kedvesét, Krisztián kijelentette, a kapcsolatuk már nem a régi. A műsorvezető elmondta, nem alkot egy párt Pamelával, azóta pedig a kapcsolatuk sokkal jobb. Sőt, ő segített abban, hogy Pamela megkapja az Éden Éjjel műsorvezetői posztját. Így végül is az ő dolga, összeszűrte-e a levet a csinos szereplővel - amit egyelőre tagad -, sőt, nagy összeggel jutalmazza meg azt, aki bizonyítja a románcot - írja a Bors.

Forrás: Ráday Optika

„Már az első hónapban összejöttek, több stábtag számára is egyértelmű volt, hogy valami alakul közöttük. Kíváncsian vártuk, hogy hazaérkezve folytatódik-e a kaland vagy sem. Azok nyertek, akik az előbbire fogadtak. Azóta is találkoznak hetente többször, talán a lány rejtekhelyén is, és ezért úgy tűnik, hogy ez több lehet egyszerű kalandnál. Hiába próbálnak elbújni, látták őket egy vidéki wellness-szállodában is" – mondta el a lapnak az ügyet jól ismerő bennfentes.

„Nem vagyok meglepődve a híreken, mert fűvel-fával összehoztak már. Nagy szerencsém, hogy eddig minden esetben nőkkel. Costa Ricán dolgoztam, profi vagyok, sem stábtaggal, sem játékossal nem szűrtem össze a levet. Sok rossz tapasztalatom van a hölgyekkel. Csak annyit tudok mondani, ha valaki bebizonyítja, hogy tényleg összejöttem bárkivel, legyen az akár stábtag, annak fizetek egymillió forintot. Viszont így már akár holnap összejöhetek valakivel, hiszen a múltat kell bizonyítani, a jövő az enyém" – érvelt Berki Krisztián.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.