Szexszel fogy VV Maci

Fotó: Zsigmond László/Life.hu -
fogyás szex Való Világ VV Maci
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már 25 kilót fogyott VV Maci, akit az orvosok addig nem mernek megműteni, amíg az előírt 50 kilótól meg nem szabadul. A ValóVilágot betegsége miatt feladó játékos megtalálta a legjobb módját a fogyásnak: ez pedig a szex!  

VV Macit csak akkor tudják megoperálni epekővével, ha 50 kilótól megszabadul, különben kockázatos lenne az altatás. Elképzelhető lenne, hogy nem ébredne fel a műtét után. A túlsúlyos fiú életmódot váltott, hogy minél hamarabb egészséges lehessen és még többet hódolhasson új szenvedélyének, a szexnek.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

„25 kilót fogytam, most jól érzem magamat. Nemcsak azért kell lefogynom, hogy meg tudjanak műteni, hanem azért is, hogy tetszem a jó csajoknak. Amikor az ember hajszál híján átkerül a túlvilágra, akkor elgondolkodik, hogy megtett-e mindent az egészségéért, ami nagyon fontos. 14 kórházi nap alatt alaposan végiggondoltam az életemet. A kórház elhagyása után szakemberhez fordultam, az RTL-es Dr. Tóth segít a további fogyásban. Az étkezésemen természetesen változtatnom kellett, párolt rizst és csirkemellfilét, zöldségeket fogyaszthatok. 14 nap koplalás után ezek már mennyei falatok" – árulta el Maci, aki csak távolról vágyakozhat a korábban megszokott ízekre.

„A körözött hiányzik a legjobban, de semmi fűszereset, csípőset nem ehetek. A túróstésztának és édesanyám süteményeinek az ízét is felednem kell, sajnos a túrógombócot, szilvásgombócot nem lehet diétásan elkészíteni" – tette hozzá bánatosan a még mindig túlsúlyos fiú, aki intenzív testmozgásba is kezdett.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

„Hetente kétszer úszni járok, és ha egy bizonyos kiló alá csökken a súlyom, akkor majd konditerembe is mehetek. És egy újfajta, intenzív mozgásra is rákaptam: ez a szex! Heti 5-6 alkalom simán belefér a sűrű elfoglaltságom ellenére. Nem a nőket váltogatom, állandó partnerem van, aki szerencsére bírja az iramot, sőt! Olyan szexmániás, mint Fanni. Éjjel-nappal szexelni akar, néha reggel sem hagy békén. Úgy érzem, megtaláltam vele a legjobb fogyókúrát. Őt már a VV előtt is ismertem. Régimódi gyerek vagyok, nem tudok mit kezdeni azokkal a lányokkal, akik az ismertségem miatt közelednek hozzám. Pikáns képeket és több mint 400 levelet kaptam magyar lányoktól a világ minden részéről, Dubajból, Oroszországból."

Nagyon férfias dolog került Tolvai Reni kezébehttp://www.life.hu/bulvar/20150227-nagyon-ferfias-dolog-kerult-tolvai-reni-kezebe-fegyvert-fogott.htmlA mostanság barna hajú Tolvai Reni olyat fogott a kezébe, amit még soha. A férfiak egyik kedvenc játékával fotózkodott legújabb klipjének forgatásán.TV + BulvárOrigoHatalmas drámával indul A konyha ördögehttp://www.life.hu/bulvar/20150227-bereznay-tamas-seffel-indul-a-tv2-uj-gasztro-reality-musora-a-konyha-ordoge-ahol-a-siras-es-a-drama.htmlBereznay Tamás séf kíméletlen kritikája már az első adásban kiborította az egyik szakácsnőt, aki a kemény szavak hallatán sírva fakadt.TV + Bulvár--Magyarországon kezd új életet Peter Srámekhttp://www.life.hu/bulvar/20150227-peter-sramek-a-tv2-rising-star-enekese-magyarorszagra-koltozik-es-uj-eletet-kezd.htmlA Rising Starból megismert, Szlovákiában élő fiú úgy döntött, a tehetségkutatóban elért sikere után Magyarországra költözik.TV + Bulvár--Kemény szexjelenetet loptak a TV2-től! (18+)http://www.life.hu/bulvar/20150227-kemeny-szexjelenet-kerult-ki-egy-video-megosztora-a-tv2-eden-hotel-musorabol.htmlPikáns jelenet került fel az egyik videomegosztó oldalra az Éden Hotel című műsorból.A képsorokon kemény szex látható a zuhanyzóban, de a tévében még a szereplők sem láthatók, nemhogy a szex! Mi történhetett?TV + BulvárKárász Robi mozitulajdonos letthttp://www.life.hu/bulvar/20150226-karasz-robi-mozi-tulajdonos-lett-a-vorosmarty-mozit-uzemelteti-es-ujitja-fel.htmlAz egykori Vörösmarty mozi új üzemeltetőhöz került. A Fogadj Örökbe Egy Macit Alapítvány működtetheti tovább a 2014 márciusában bezárt egykori patinás intézményt, az alapítvány pedig Kárász Róberté, melynek alapítója Törőcsik Mari. TV + Bulvár--Dennis és Laci harcolhatnak a VV7 utolsó párbaján - Dóri és Robin már a finálébanhttp://www.life.hu/bulvar/20150226-dennis-es-laci-harcolhatnak-a-vv7-utolso-parbajan-dori-es-robin-mar-a-finaleban.htmlA ValóVilág 7 történetének utolsó párbajára a villalakók Dennist küldték, aki ma este ellenfelet választott.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.