Tóth Gabi: „Nem én szakítottam Markó Robival!

Fotó: Zsigmond László/Life.hu -
Tóth Gabi X-Faktor magány szerelem Szombat esti láz Markó Robi szakítás RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő bevallotta, mostanában nagyon magányos, de mára megtanult együtt élni az érzéssel. Tóth Gabi ezúttal legutóbbi szakításáról is őszintén mesélt.

Ahogy a Life.hu is megírta, tíz hónapja szakított Tóth Gabi a Szombat Esti Lázban megismert táncos-koreográfus Markó Robival. A pár a táncparketten szeretett egymásba, majd viharos szakítás után Gabin hónapokig látszott, hogy megviselték a történtek, amiről most a Best magazinban vallott őszintén.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

„Nyílván azt mondtuk, hogy közös döntés volt a szakítás, de az igazság az, hogy nem én szakítottam vele. Ország-világ látta, mennyire megviselt. Tíz hónapomba telt, mire túltettem magam rajta, és beletörődtem, hogy néha akaratunktól függetlenül is történhetnek velünk dolgok" – magyarázta Gabi, aki a magány érzéséről is vallott.

„Egy háromezres koncert után mindenki imád, megölel, aztán hazamegyek és egyedül letörlöm a sminkem. Senki nem kérdezi, milyen volt, fáradt vagy-e. Bebújok az ágyba és azon gondolkodom, milyen jó lenne valaki, aki előtt letörölhetem a sminkem" – mesélte Gabi.

15 felháborító ok, amiért nem szexel az, aki megtehetnéhttp://www.life.hu/intim/20150226-miert-nem-szexel-az-aki-megtehetne-a-szingli-szeretkezne-a-kapcsolatban-elo-nem-szexel.htmlHárom tabletta, amit eldobhatsz, ha szexelsz című cikkünk, amely arról szól, hogy a szeretkezés nyugtat, fejfájást csillapít és fájdalmat enyhít, megint fejbe vágja azokat az olvasókat, akik egyébként nem élnek párkapcsolatban, pang a szexuális életük, és szenvedéseikre kizárólag a gyógyszeresdobozukban találnak megoldást. És akikben időről időre felmerül a kérdés, hogy mégis miért nem bújik össze a párjával az, akinek 0-24-ben lehetősége van rá...IntimThinkstockPletyka! Állítólag Berki Krisztián összejött az Éden Hotel egyik csinibabájávalhttp://www.life.hu/intim/20150227-allitolag-berki-krisztian-a-tv2-eden-hotel-musorvezetoje-osszejott-az-egyik-eden-hoteles.htmlA TV2 berkeiben állítólag nyílt titok, hogy Berki és az egyik szereplő között az Éden Hotel forgatásai alatt több volt munkakapcsolatnál.IntimOrigoA szerelem mentette meg Hujber Ferithttp://www.life.hu/intim/20150226-hujber-ferit-szinesz-eletmodvaltasba-kezdett-es-felesegenek-cynthianak-koszonheti-az-eletet.htmlFeleségének köszönheti, hogy túlhajszolt életén változtatni tudott Hujber Feri.IntimOrigoNe húzogasd a pasikat ész nélkül! Randiappos tedd, ne tedd csajoknakhttp://www.life.hu/intim/20150223-tinder-hasznalati-utasitas-randizos-mobilappok-tedd-ne-tedd-listaja-ismerkedeshze.htmlAz elmúlt években több tanácsot is adtunk arra vonatkozóan, hogyan pasizz be a szájbervilágban és mire figyelj, hogy elkerüld a virtuális párkeresés leggyakoribb buktatóit. Nos, jelentjük, a hagyományos ismerkedős oldalak csillaga leáldozott. Már most a jövőben élünk, és a jövő a randiappoké. Ezeknek az alkalmazásoknak sajátos szabályai és szokásai vannak. Most segítünk eligazodni a mobilcsábítás új világában!IntimThinkstockCiki A szürke? Dakota Johnson szingli?!http://www.life.hu/intim/20150222-dakota-johnson-a-szurke-otven-arnyalata-szinesznoje-es-matthew-hitt-szakitottak.htmlAzt beszélik, Dakota Johnson egy ideje az egyedülálló nők táborát erősíti. Ha igaz is, mi nem aggódunk érte, a BDSM-mel beharangozott A szürke ötven film után, tutira sokan a kezükbe vennék láttán a paskolót.Intim--Ernyey Bélának 66 évig kellett várnia az igazirahttp://www.life.hu/intim/20150219-ernyey-bela-es-felesege-dora-a-hazassagrol-gyerekvallalasrol.html38 év. Ennyi a korkülönbség Ernyey Béla és felesége, Dóra között. Bár a kapcsolatuknak a jóakaróik nem adtak sok időt, ők hét év után is nagyon boldogok. Bár nem vágynak rá kifejezetten, egy harmadik személy is beleférne az életükbe.Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.