Most lehullt a lepel: Ekkora az átlagos pénisz

Forrás: Thinkstock -
pénisz méret kutatás erekció
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eljött az idő, hogy megtudd, pontosan mekkora is egy normál pénisz. Kedvenc brit tudósaink ezt is kiderítették. 

A fiúk kedvenc tinikori elfoglaltsága és legnagyobb aggodalmai közé tartozik a péniszméregetés. Ez az őrület később sem múlik el, csak alábbhagy. Most végre fény derült arra, mekkora is az átlagos pénisz.

400-ból egy férfi ki tudja elégíteni magát orálisan

Olyan tényeket tudhatsz meg a péniszről, amiket eddig még nem is hallottál.

15 ezer 17 és 91 év közti férfi részvételével végeztek kísérletet brit tudósok, és megállapították, 13,12 centis az átlagos péniszhossz erektált, 9,16 centi nyugalmi állapotban. Európai, ázsiai, afirkai és Egyesült Államokbeli férfiak részvételével készült a kísérlet, kiderült az is, hogy csak tévhit, miszerint a bőrszínnek köze van a mérethez.

Forrás: Thinkstock

Azoknak a férfiaknak nincs aggódni valója, akiknek a szerszámuk körmérete 11,66 centi körül van mereven és 9,31 centi körüli ernyedten, ugyanis ezek az átlagos körméretek.

15 ezer férfi alapos lecentizése után kiderült, mindössze 2,28 százalékuknak van kis pénisze.

Óvatosan a szappannal!

Szólj a pasidnak, hogy olvassa el ezt a cikket arról, hogyan kell helyesen tisztítani a férfiasságát!

Tudtad, hogy a magyaroké a legnagyobb? Íme, a pénisztérkép! És a pénisz öregedésével tisztában vagy? Most képbe kerülhetsz!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.