Szabó Zsófi lecsapott Tóth Gabi exbarátjára

Forrás: Facebook/Szabó Zsófi -
Tóth Gabi Rasztovics Dávid kavarás Szabó Zsófi exbarát szerelem Randevú RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rasztovics Dáviddal, Tóth Gabi focista exével hozták hírbe Szabó Zsófit, aki egyelőre tagadja, hogy érzelmi szálak fűznék a sportolóhoz.

Ahogy a Life.hu is megírta, két évvel ezelőtt szakított Tóth Gabi és Razstovics Dávid. Az énekesnő azóta már a focistát követő kapcsolatán is túllépett, ezért biztos nem zavarja, hogy egykori exét egy Valentin-napi rendezvényen a csinos Szabó Zsófival látták – írja a Bors.

Forrás: Facebook/Szabó Zsófi

„Együtt érkeztek György Ádám zongoraestjére, ahol Zsófi egy csokrot adott át. Nem ölelgették vagy puszilgatták egymást a sportolóval, de egyértelmű volt, hogy egymáshoz tartoznak, együtt is távoztak a rendezvényről" – számolt be a lap egyik olvasója.

Zsófi természetesen tagadja, hogy együtt lenne Dáviddal. „Vendég voltam az esten, egy csokor virágot adtam át György Bencének. Dáviddal jó ismerősök vagyunk csupán, nem láthattak minket együtt" – szögezte le Zsófi, akinek legjobb barátja, Baronits Gábor és anyukája, Ungár Anikó is részt vett az eseményen. Velük közös kép is készült, de Dávid nem állt a kamera elé, csak az ott jelen lévők láthatták.

Egy informátor a következőképpen nyilatkozott: „Úgy tudom, hogy már jó ideje van köztük valami. Nem járnak, de néha találkozgatnak és randiznak" - mondta Dávid egyik ismerőse. A fiatalok nem szívesen beszélnek a bimbózó románcról, talán az állhat a háttérben, hogy Zsófi jó viszonyt ápolt Tóth Gabival is. Az X-Faktor mentora egy évig járt a focistával, két évvel ezelőtt szakítottak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.