Sokat tanult a felnőttfilmekből Aleska Diamond

Forrás: aleska.org -
pornó film Aleska Diamond
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Aleska a múltjának tekinti a pornózást, és nem szégyelli. Sőt, hálás érte, hiszen rengeteget tanult belőle.  

"Soha többé nem szerepelek felnőttfilmben, ezért a múltamként kezelem azt az öt évet. Nem tagadom le, és azt sem mondhatnám, hogy szégyellem, sőt, bizonyos szempontból örülök, hogy az életem része volt. Elképesztően sok mindent tanultam belőle, hiszem, hogy a mai gondolkodásomhoz és felfogásomhoz sokat tett hozzá. Szeretném, ha az emberek már nem a régi Aleskával azonosítanának, ezért nagyon szorgalmasan ténykedem, hogy más területen is megvessem a lábam. Semmi negatívum nem ér a pornózás miatt, mivel pozitív módon kommunikálok róla. Mindenből ki lehet lépni, csak tőlünk függ, hogyan kezeljük a dolgokat.

Forrás: aleska.org

Szerencsére nem szokta szóba hozni az erősebbik nem. Fó­biám, hogy nem szeretek olyan férfival összejönni, aki kimondottan az én filmjeimet nézte. Nem akarok rajongóval lenni, nem akarom, hogy a hétköznapokban a felnőttfilmes sztárt lássa bennem" – mondta Aleska.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.