Détár Enikő : „Hazugság lenne azt mondani, sikerült elfelejteni a házasságom"

Forrás: MTI -
Détár Enikő válás albérlet baleset szerelem Rékasi Károly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznőt nemrég autóbaleset érte, ezért egy nagy monokli díszeleg a szeme alatt, jelenleg albérletben él új kedvesével, és próbál túllépni az elmúlt évek viszontagságain. 

Ahogy a Life.hu is megírta, tavaly nyáron hivatalosan is kimondták Détár Enikő és Rékasi Károly válását. A színésznő azóta új életet kezdett és összeköltözött új párjával. A talpra állás azonban nem ment könnyen, erről vallott most a Story magazinban Enikő.

Forrás: MTI

„Nemrég közlekedési balesetet szenvedtem. Fél órán át nem láttam semmit, és folyt a szememből a vér, a monoklim még mindig megvan, de fények már bevillannak, az orvos szerint hetekig tart majd a gyógyulás" – magyarázta Enikő, aki az újrakezdésről is mesélt.

„Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem fáj a múlt. A régi házunk falaiban ott van a mi 28 közös évünk, de az utolsót különösen nehéz volt kibírni. Ezért is költöztem albérletbe, amit pár hónappal előre kifizettünk, ezért be kell osztani a pénzt. Hazugság lenne azt mondani, sikerült elfelejtenem a házasságom, hiszen az utolsó borzasztó időszakkal együtt is majd' 30 év volt" – mesélte a színésznő.

Őszintén vallott bűneiről Tóth Vera: így bosszulta meg másokon, hogy elhagyta a szerelmehttp://www.life.hu/intim/20150305-toth-vera-boldog-menyasszok-eskuvojen-bosszulta-meg-hogy-elhagyta-szerelme-dobi.htmlAz énekesnő Tóth Gabival adott koncertet, ahol a közönség legnagyobb meglepetésére bevallotta: annak idején boldog menyasszonyokon bosszulta meg azt, hogy elhagyta szerelme, Dobi.IntimOrigoAbszurd túra a női test körülhttp://www.life.hu/intim/20150304-allan-i-teger-bodyscapes-makrovilag-fotosorozata-szemeremszorzetetrol-vagy-annak-hianyarol.htmlAllan I. Teger képei vagy kiborítanak, vagy az első gondolatod az lesz róluk, hogy hűha. Reakciód pedig igen sok mindent elárul rólad és arról, hogyan vélekedsz az erotikáról, az aktfotózásról, nem utolsósorban pedig a szexről.IntimOrigo5 év házasság után elhagyta férjét Lara Stonehttp://www.life.hu/intim/20150304-lara-stone-szupermodell-alig-5-ev-hazassag-utan-elhagyta-ferjet-david-walliams-komikust.htmlVálás a küszöbön? Különköltözött David Walliamstől, és a közös fiukat is magával vitte a 31 éves modell.Intim--X-szerelem! Tóth Andi összejött a Spoon Petijévelhttp://www.life.hu/intim/20150304-toth-andi-az-rtl-klub-x-faktor-gyoztese-osszejott-a-spoon-egyuttes-tagjaval-petivel.htmlAz X-Faktor 2014 vadóc győztesének szívét a jóképű Spoon Peti rabolta el, az első csók pedig nem sokáig váratott magára.IntimOrigoLeonardo DiCaprióval ünnepelte születésnapját Rihanna – Először kapták őket együtt lencsevégre!http://www.life.hu/intim/20150303-eloszor-kaptak-leonardo-dicapriot-es-rihannat-lencsevegre-az-enekesno-szuletesnapjat.htmlMióta várunk már erre a képre! A barbadosi énekesnő az Oscar-díjra jelölt színésszel ünnepelte 27. születésnapját.IntimOrigoSokat tanult a felnőttfilmekből Aleska Diamondhttp://www.life.hu/intim/20150304-sokat-tanult-a-pornofilmek-forgatasan-aleska-diamond.htmlAleska a múltjának tekinti a pornózást, és nem szégyelli. Sőt, hálás érte, hiszen rengeteget tanult belőle. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.